Test af revet ost og pizzatopping - Se de bedste i test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Revet ost og pizzatopping

Revet rigtig ost eller pizzatopping? Hvad smager og smelter bedst på din pizza? Det har Forbrugerrådet Tænk testet. Vi har også testet for uønsket kemi.

Testet d. 15. marts 2018

Forbrugerrådet Tænk har udvalgt 12 forskellige produkter med revet ost eller pizzatopping. Vi har valgt revet ost, hvor det ikke direkte fremgår af navnet, hvilken ost posen indeholder (som f.eks. ‘pizzaost’ eller ‘revet ost’). 

Vi har testet for smag og indhold af problematiske stoffer.

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{compareProducts.length}}/9
Sammenlign Fjern
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores revet ost og pizzatopping test

Gitte og Stine er holdet bag vores test af revet ost og pizzatopping.

Gitte Sørensen

Gitte Sørensen

Projektleder
Test og analyse
Stine Müller

Stine Müller

Projektleder, Forbrugerrådet Tænk Kemi
Test og analyse

Sådan har vi testet revet ost og pizzatopping

  • Smag og smelteevne er en samlet bedømmelse af, hvordan osten fungerer på en pizza. Vi har bagt en simpel pizza med hver af ostene og bedømt, hvordan produktet smelter sammen, karamelliserer og smager.

    Bedømmelsen er foretaget af en faglærer og to kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen.

    den revne ost bliver blindtestet
  • Uønsket kemi er en undersøgelse af indholdet af mineralske olier, ftalater og andre blødgørere, 3-MCPD og glycidyl estere samt flygtige klorforbindelser i selve osten eller det ostelignende produkt. 3-MCPD og glycidyl estere er kun undersøgt i de produkter, der indeholder vegetabilsk fedt.

  • Pizzatopping er produkter, hvor dele af mælkefedtet er erstattet af palmeolie og evt. andre ingredienser, så der ikke længere er tale om ost. Et enkelt produkt er vegansk og udelukkende baseret på vegetabilsk fedt.