
{{ product.model }}
Mød holdet bag vores revet ost og pizzatopping test
Gitte og Stine er holdet bag vores test af revet ost og pizzatopping.

Gitte Sørensen

Stine Müller
Sådan har vi testet revet ost og pizzatopping
-
Smag og smelteevne er en samlet bedømmelse af, hvordan osten fungerer på en pizza. Vi har bagt en simpel pizza med hver af ostene og bedømt, hvordan produktet smelter sammen, karamelliserer og smager.
Bedømmelsen er foretaget af en faglærer og to kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen.
-
Uønsket kemi er en undersøgelse af indholdet af mineralske olier, ftalater og andre blødgørere, 3-MCPD og glycidyl estere samt flygtige klorforbindelser i selve osten eller det ostelignende produkt. 3-MCPD og glycidyl estere er kun undersøgt i de produkter, der indeholder vegetabilsk fedt.
-
Pizzatopping er produkter, hvor dele af mælkefedtet er erstattet af palmeolie og evt. andre ingredienser, så der ikke længere er tale om ost. Et enkelt produkt er vegansk og udelukkende baseret på vegetabilsk fedt.
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Varedeklaration: Hvad skal der stå på din mad?
Færdigpakket mad skal være mærket med en varedeklaration, så du kan se, hvad maden indeholder. Men hvad skal du kigge efter? Få svaret og læs, hvad du finder på din emballage.

Pizzatopping: Undgå dette produkt
Undgå denne pizzatopping, der får en hård bedømmelse af smagen og har det højeste indhold af problematiske stoffer i vores test.

Pizzatopping: Sådan smager det
Smager din pizza bedst, hvis du bruger revet ost? Forbrugerrådet Tænk har smagstestet revet ost og pizzatopping, og resultatet overraskede smagseksperterne.

Pizzatopping: Hvad er det lavet af?
Revet pizzatopping er et produkt, der ligner ost og opfører sig som ost, når det bliver smeltet. Men det er ikke ost. Bliv klogere på indholdet her.