Test: Håndmixer, elpisker med og uden stand
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Håndmixere

En håndmixer behøver ikke at være dyr, for at være god, men skal du vælge en elpisker med eller uden stand? Se vores uvildige test af håndmixere.

Testet d. 30. august 2021

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?

Om testen af
Håndmixere

Vi har testet otte håndmixere i vidt forskelligt prislejefor. Håndmixerne er testet i brugssituation, altså hvordan de er at holde på, hvordan de pisker og ælter, og hvor meget de støjer.

Mød holdet bag vores håndmixer test

Peter står bag vores test af håndmixere og røremaskiner. Testen er udført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumers Research and Testing, ICRT.

Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi testet håndmixere og røremaskiner

  • Ydeevne er en samlet karakter for, hvordan håndmixerne pisker og ælter, samt tiden det tager. Vi har testet maskinerne ved at piske fløde, æggehvider og pandekagedej, samt æltet kagedej og brøddej.

  • Brugervenlighed er en samlet karakter for, hvor nem håndmixerne er at montere, bruge og rengøre samt hvor nemt det er at forstå manualen.

  • Byggekvalitet er et udtryk for hvor godt håndmixerne er bygget, når det kommer til materialevalg, konstruktion af maskinen samt finishen af produktet.

  • Støj er en karakter for hvor meget maskinerne larmer, målt både på et decibelmeter samt af et testpanel, der har vurderet støjen subjektivt.