

Mød holdet bag vores leverpostej test
Peter og Thora er holdet bag vores test af leverpostej. I testen har vi fået assistance af tre smagseksperter

Peter Skjødt

Thora Uldall-Hansen
Sådan har vi testet leverpostej
-
Smagen er blevet bedømt af tre smagsdommere med ekspertise inden for sensorik og/eller produktion af leverpostej. De tre eksperter har blindsmagt leverpostejerne
Smageksperterne er:
- Michael René: Lektor og fødevarekandidat på Københavns Professionshøjskole
- Celine Conradsen: Faglærer på Hotel- og Restaurantskolen i Valby på smørrebrødslinjen
- Annika Marie Hansen: Elev på Hotel- og Restaurantskolen i Valby
-
Mængden af fedt og salt er blevet bedømt ud fra Nøglehulskriterierne.
-
- Smag: 75 %
- Information på emballagen: 10 %
- Fedt: 7,5 %
- Salt: 7,5 %
-
Information på emballagen er vurdering af, hvor god information, der er om blandt andet opbevaring og emballagesortering.
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Disse leverpostejer er de bedste i testen
Fem leverpostejer skiller sig smagsmæssigt positivt ud, og af dem anbefaler vi tre. Og der er ingen sammenhæng mellem pris og smag. Se de bedste leverpostejer her.

Sådan finder du den bedste leverpostej
Leverpostej er en klassiker til frokost og i juletiden. Vi giver dig fif til at finde din foretrukne blandt de mange variationer i supermarkedet.

Varedeklaration: Hvad skal der stå på din mad?
Færdigpakket mad skal være mærket med en varedeklaration, så du kan se, hvad maden indeholder. Men hvad skal du kigge efter? Få svaret og læs, hvad du finder på din emballage.

Disse to rugbrød smager rigtig godt
Vi har prøvesmagt 10 rugbrød, og hvor to vækker begejstring, er der flere, som testsmagerne ikke bryder sig om.