
Mød holdet bag vores nøddecreme test
Peter står bag vores test af nøddecreme. 100 forbrugere har blindsmagt, og madskribent Maja Vase og konditor Mette Blomsterberg har været vores smagseksperter.

Peter Skjødt
Sådan har vi testet nøddecreme
-
100 Forbrugerne, hvoraf ti var børn, har smagt nøddecremerne og vurderet udseende og smag.
Nøddecremerne er serveret anonymt og i tilfældig rækkefølge, så smagerne ikke havde mulighed for at se, hvilke produkter de smagte på.
-
Madskribent Maja Vase og konditor Mette Blomsterberg har vurderet smag, udseende, duft og konsistens.
Deres vurderinger indgår ikke i den samlede bedømmelse.
-
Indholdet af palmeolie er blevet vurderet. Jo højere indhold, desto lavere bedømmelse.
-
- Smag 70 %
- Udseende 20 %
- Palmeolie 10 %
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Disse to nøddecremer er uden palmeolie
Nøddecreme består primært af sukker og fedt. Fedtstoffet er ofte den omdiskuterede palmeolie. Se hvilke nøddecremer, der ikke indeholder palmeolie.

Denne nøddecreme smager ikke så godt
Ingen af de ti nøddecremer i testen smager grimt, vurderer både de to smagseksperter og de 100 forbrugere. Nogle nøddecremer vækker dog ikke videre begejstring.

Denne nøddecreme smager bedst
10 nøddecremer er smagstestet af 100 forbrugere. Se om favoritten Nutella er den nøddecreme, som flest synes bedst om.