Test af Nøddecreme - Er Nutella Bedst i Test?
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Nøddecreme

Vinder Nutella smagstesten af nøddecremer? Smager andre hasselnøddesmørepålæg lige så godt? Og er der palmeolie i nøddecremen? Se testen af 10 nøddecremer.

Testet d. 8. oktober 2019

Vi har testet ti nøddecremer, som fx Nutella. De er blevet vurderet på smag og udseende af 100 forbrugere, herunder 10 børn, samt 2 eksperter. Vi har også set på indholdet af palmeolie.

Nøddecremerne indeholder alle hasselnødder og kakao i varierende mængde. Indholdet af hasselnødder i produkterne spænder fra 4 til 25 procent, ligesom kakaoindholdet ligger fra 3 til 11 procent. 

Vores test viser dog , at et højt indhold af hasselnødder betyder dog ikke, at forbrugerne vurderer, at nøddecremen smager godt

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{compareProducts.length}}/9
Sammenlign Fjern
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores nøddecreme test

Peter står bag vores test af nøddecreme. 100 forbrugere har blindsmagt, og madskribent Maja Vase og konditor Mette Blomsterberg har været vores smagseksperter.

Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi testet nøddecreme

  • 100 Forbrugerne, hvoraf  ti var børn, har smagt nøddecremerne og vurderet udseende og smag. 

    Nøddecremerne er serveret anonymt og i tilfældig rækkefølge, så smagerne ikke havde mulighed for at se, hvilke produkter de smagte på. 

  • Madskribent Maja Vase og konditor Mette Blomsterberg har vurderet smag, udseende, duft og konsistens. 

    Deres vurderinger indgår ikke i den samlede bedømmelse.

  • Indholdet af palmeolie er blevet vurderet. Jo højere indhold, desto lavere bedømmelse.

    • Smag 70 % 
    • Udseende 20 %
    • Palmeolie 10 %