Test af Hønsebouillon og hønsefond Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Bouillon og fond

Hvilken bouillon og fond er bedst? Vi har testet hønsebouillon og hønsefond for smag, indhold af salt og smagsforstærkere m.m. Se hvilke vi og smagseksperterne anbefaler.

Testet d. 18. oktober 2021

Vi har testet 16 fonder og bouilloner med hønsesmag købt i supermarkeder. Produkterne er fordelt på ti bouilloner og seks fonder I testen ser vi både på smag og på saltindholdet. Alle bouilloner og fonder er med hønsesmag. En enkelt bouillon er vegansk

Følgende mærker er testet: Aruna, Coop, First price, Irma's, Jürgen Langbein, Kania, Knorr, Oscar, Queen, Reduced, Tasty. Urtekram. VeggieBel og änglamark

Bouillon og fond kommer i følgende versioner som:

  • Bouillonterning
  • Flydende bouillon
  • Flydende fond
  • Færdig fond
  • GelĂ© (fond)
  • Granulat (bouillon)
  • Pulver (bouillon)
Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores bouillon og fond

Peter, Elise og Stella står bag vores test af hønsebouillon og fond.

Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder, Test og analyse
Test og analyse
Elise T Nyhus

Elise Tangegaard Nyhus

Studentermedarbejder, Test og analyse
Test og analyse

SĂĄdan har vi testet bouillon og fond

  • Smagen er bedømt af fire personer fra Hotel- og Restaurantskolen i København, der har smagt og vurderet produkterne i en blindsmagning. Dommerne vidste pĂĄ forhĂĄnd, om det var bouillon eller fond, de smagte pĂĄ. Produkterne blev serveret opvarmet og tilberedt efter anvisningen pĂĄ pakken.

  • Saltindholdet er bĂĄde bedømt ud fra indholdet i det koncentrerede produkt og den færdiglavede fond/bouillon.

  • Oplysninger pĂĄ emballagen er en bedømmelse af relevante informationer tilgængelige pĂĄ emballagen, herunder oplysninger om tilberedning, opbevaring og affaldssortering.

    • Smag 60 %.
    • Salt 30 %
    • Oplysninger pĂĄ emballagen 10 %