Test af H√łnsebouillon og h√łnsefond
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Bouillon og fond

Hvilken bouillon og fond er bedst? Vi har testet h√łnsebouillon og h√łnsefond for smag, indhold af salt og smagsforst√¶rkere m.m. Se hvilke vi og smagseksperterne anbefaler.

Testet d. 18. oktober 2021

Vi har testet 16 fonder og bouilloner med h√łnsesmag k√łbt i supermarkeder. Produkterne er fordelt p√• ti bouilloner og seks fonder I testen ser vi b√•de p√• smag og p√• saltindholdet. Alle bouilloner og fonder er med h√łnsesmag. En enkelt bouillon er vegansk

F√łlgende m√¶rker er testet: Aruna, Coop, First price, Irma's, J√ľrgen Langbein, Kania, Knorr, Oscar, Queen, Reduced, Tasty. Urtekram. VeggieBel og √§nglamark

Bouillon og fond kommer i f√łlgende versioner som:

  • Bouillonterning
  • Flydende bouillon
  • Flydende fond
  • F√¶rdig fond
  • Gel√© (fond)
  • Granulat (bouillon)
  • Pulver (bouillon)
Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • H√łjeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

M√łd holdet bag vores bouillon og fond

Peter, Elise og Stella st√•r bag vores test af h√łnsebouillon og fond.

Peter Skj√łdt

Peter Skj√łdt

Projektleder
Test og analyse
Elise T Nyhus

Elise Tangegaard Nyhus

Studentermedarbejder
Test og analyse

Sådan har vi testet bouillon og fond

  • Smagen er bed√łmt af fire personer fra Hotel- og Restaurantskolen i K√łbenhavn, der har smagt og vurderet produkterne i en blindsmagning. Dommerne vidste p√• forh√•nd, om det var bouillon eller fond, de smagte p√•. Produkterne blev serveret opvarmet og tilberedt efter anvisningen p√• pakken.

  • Saltindholdet er b√•de bed√łmt ud fra indholdet i det koncentrerede produkt og den f√¶rdiglavede fond/bouillon.

  • Oplysninger p√• emballagen er en bed√łmmelse af relevante informationer tilg√¶ngelige p√• emballagen, herunder oplysninger om tilberedning, opbevaring og affaldssortering.

    • Smag 60 %.
    • Salt 30 %
    • Oplysninger p√• emballagen 10 %