Test af müsli og granola Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Müsli

Müsli kan være en sund start på dagen. Vi har undersøgt 132 forskellige typer af müsli og granola. Se hvilke der klarer sig godt, og hvilke der er mere slik end morgenmad.

Testet d. 18. maj 2020

Forbrugerrådet Tænk har deklarationstestet 132 forskellige müsli. De er vægtet ud fra ernæringssammensætning med udgangspunkt i blandt andet Nøglehullet.

Vi har købt pakker med müsli, granola og chrunch i supermarkeder og specialbutikker. Der indgår både ristede og uristede müslier i testen.

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk

Se 132 tidligere testede müsli

Vi har tidligere testet müsli - testresultatet er ikke sammenlignelig med den nuværende test.

Se tidligere test af müsli
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Se 132 tidligere testede müsli

Vi har tidligere testet müsli - testresultatet er ikke sammenlignelig med den nuværende test.

Se tidligere test af müsli

Mød holdet bag vores müsli test

Peter står bag vores undersøgelse af müsli og granola.

Sådan har vi testet müsli og granola

  • Næringsdeklarationerne på müslierne er gennemgået og vurderet. 

    Indholdet af sukker vejer tungest i den samlede bedømmelse, men vi har også vurderet indholdet af blandt andet mættet fedt og kostfibre.

    Næringsdeklarationerne på pakkerne er blevet gennemgået, og vi har vurderet produkternes indhold af fedt, mættet fedt, sukker og kostfibre i forhold til anbefalingerne fra blandt andet Nøglehulsmærket.

  • Müslierne er ikke smagstestet, da de er meget forskellige fra hinanden, og det er individuelt, hvilken sammensætning af ingredienser der falder i den enkeltes smag.

    • Sukker 40 %
    • Mættet fedt 20 %
    • Kostfibre 20 %
    • Fedt 10 %
    • Salt 5 %
    • Tilsat sukker 5 %