Det kæmper vi for | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Vi tænker, før du handler

Det har aldrig været nemmere at forbruge - og det har aldrig været sværere at være forbruger. Derfor arbejder Forbrugerrådet Tænk for et Danmark, hvor alle forbrugere kan foretage et trygt valg, der er godt for dem selv, deres nære og for den verden, vi og vores efterkommere lever i.

Bliv medlem
Mor med sine to børn

Imagecredit: Getty Images

Vores test gør en forskel

Ved at teste over 2.000 produkter hvert år er vi med til at sikre, at produkterne du finder på markedet er sikre. Vi tager fat i de producenter, der sælger usikre produkter, og på den måde er vi og vores medlemmer med til at skubbe både producenter og hele markedet i den rigtige retning.

Se alle vores test her
Forbrugerrådet Tænk

Vi er forbrugernes vagthund

Vi tager fat om dagliglivets forbrugerudfordringer. Vi engagerer os dér, hvor vi kan gøre den største forskel i hele forbrugscirklen og taler forbrugerens rettigheder og vilkår ind i den offentlige debat, i lovgivningsarbejdet og i håndhævelsen. Vi arbejder for de bedste rammer og vilkår på markeder, der fungerer, fordi konkurrencen er god, produkterne holdbare, virksomhedernes tilbud gennemskuelige, markedsføringen troværdig og forbrugerne handlekraftige og med sikrede rettigheder.

Anja Philip
Kvinde tæt på

Se, hvilke forbrugerpolitiske forandringer vi fokuserer på 

Sikre produkter, din kontrol over dine personlige data, nem adgang til bæredygtige valg. Se, hvilke vigtige forbrugerrettigheder, vi arbejder for lige nu.

Læs mere her