TEST: Bordgrill Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Bordgrill

En bordgrill kan du bruge til at grille kød, fisk og grøntsager. Vi har testet ni bordgrill - er de pengene værd?

Testet d. 16. juli 2018

Bordgrill bliver også kaldt for paninigrill eller kontaktgrill. Grillen minder meget om en toastmaskine, men er lavet så du kan stege eller grille din mad på den. 

I vores test tester vi de forskellige grill med kød, fisk , grøntsager og sandwich.

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores bordgrill test

Thorben står bag vores test af bordgrill.

Sådan har vi testet bordgrills

  • Grilningens ydeevne er blevet teste ved at grille kyllingefileter, laksefileter, en blanding af grøntsager og 2 ostesandwich.

    Hver kontaktgrill blev bedømt på blandt andet lugt- og stegesaftproduktionen under grilningen og resultatet af de grillede madvarer på egenskaber som bruning, sprødhed og tekstur.

    Tidsforbrug for grillens opvarmning og grilningen indgår i bedømmelsen.

  • Brugervenligheden er en bedømmelse af, hvordan maskinen er at betjene, indstille og håndtere, samt hvor nemt det er at rengøre den.

    Manualen har vi også kigget igennem og bedømt for hver maskine.

  • Konstruktionskvaliteten er en samlet vurdering af materialevalg og kvaliteten af maskinens konstruktion.

  • Energiforbrug er en måling af, hvor meget energi der skal bruges til at varme maskinen op inden grilningen samt energiforbruget under grilningen.

  • Sikkerheden er vurderet ved at måle temperaturen udvalgte steder, hvor der er risiko for at blive forbrændt, blandt andet på håndtagene. Derudover er de testet for elektrisk sikkerhed.

    Sikkerhed vægter ikke, men den samlede bedømmelse bliver trukket ned, hvis maskinerne får lavere end "middel" i sikkerhed.

    • Grilning 50 %
    • Brugervenlighed 30 %, 
    • Konstruktionskvalitet 10 %
    • Energiforbrug 10 % 
    • Sikkerhed 0 %