Streaming på tv - guide til 21 tjenester
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Guide: Streaming på tv

Netflix, HBO Max og Disney+ er populære streamingtjenester, men der findes også andre. Forbrugerrådet Tænk guider dig gennem 21 streamingtjenester.

Testet d. 2. november 2023

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?

Om testen af
Streaming på tv

Streamingtjenester findes der mange af, og det kan til tider være svært at vælge. For hvad er forskellene, og hvor er de ens?

Guiden til streamingtjenester vurderer 21 af de mest udbredte og nyeste tjenester til streaming på tv, tablet eller smartphone herhjemme. Fælles for dem er, at de har danskproduceret indhold eller leverer undertekster på dansk. Men der er også markante forskelle tjenesterne imellem.

OBS! Streamingtjenesterne står i alfabetisk rækkefølge og er ikke vurderet

Vi har ikke vurderet tjenesterne, da det er meget individuelt hvad man ønsker, derfor har alle tjenesterne den samme vurdering. Med skemaet kan du sammenligne tjenesterne og danne dig et overblik over deres services.

Følgende streamingtjenester er undersøgt

Allente, Amazon, Apple, BBC / iTV, Biblioteket, C More, Comcast / Paramount, DR, Discovery, Disney, Docplus, HBO, MoreTV, Netflix, Nordisk Film, Pluto, Rakuten, TV2, Viasat, YouSee og YouTube.

Vi er i gang med at undersøge Nordlys, som kommer til i guiden senere

 

Mød holdet bag vores streaming guide

Thomas står bag vores guide til streamingtjenester i Danmark

Thomas S Pedersen

Thomas S. Pedersen

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi vurderet streamingtjenesterne

  • Streamingtjenesterne er afprøvet på flere forskellige platforme, herunder smartphone, tablet og tv.

  • Vi har undersøgt mulighederne for at streame til flere enheder/skærme samtidig, og om det er muligt at downloade indhold.

  • Indholdet er i nogle tilfælde først muligt at se, når dit tv, tablet og mobil er registreret på streamingtjenesten. Vi har undersøgt, om det er et krav.

  • Udvalget af film og tv-serier er også gennemgået og vurderet på overordnet niveau. Vi har også set på, om noget indhold kræver ekstra abonnement og betaling.