Test: Marcipan - bedst i test Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Marcipan

Marcipan - hvilken er bedst? 100 personer har blindsmagt 10 marcipaner. Se hvilken marcipan, der smager bedst, og hvilke der ikke smager godt.

Testet d. 7. december 2020

Forbrugerrådet tænk har smagstestet 10 forskellige marcipaner, for at se, hvilken der smager bedst.

Marcipanerne er udvalgt, så de dækker markedet bredt. Vi har købt marcipan i supermarkeder og i specialforretninger. Ikke alle marcipaner er ”ren rå marcipan” med et mandelindhold over 60 procent

Vi har testet følgende mærker: Anthon Berg, Coop, Easis, Irma, Odense, Pepe (nemlig.com), Rema 1000, Summerbird

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores marcipan test

Peter står bag vores test af marcipan. Testen er udført sammen med 100 smagstestere, som havde tilmeldt sig testen vi vores nyhedsbrev og de sociale medier.

Sådan har vi testet marcipan

  • Smagen er blevet vurderet af mere end 100 almindelige forbrugere, som har smagt alle ti marcipanmærker. 

    Prøverne blev vurderet i en blindsmagning, og altså uden at personerne vidste, hvilke mærker der var tale om.

    En ekspert, som har flere års erfaring med smagning og marcipan som håndværk, smagt og vurderet marcipanprodukterne. Denne vurdering tæller ikke med i bedømmelsen. 

  • Oplysninger på pakken er en bedømmelse af de forskellige informationer, der er tilgængelige på emballagen, herunder oplysninger om oprindelse, opbevaring, affaldssortering med videre.

    • Smag: 90 %
    • Oplysninger på emballagen: 10 %