

Mød holdet bag vores marcipan test
Peter står bag vores test af marcipan. Testen er udført sammen med 100 smagstestere, som havde tilmeldt sig testen vi vores nyhedsbrev og de sociale medier.

Peter Skjødt
Sådan har vi testet marcipan
-
Smagen er blevet vurderet af mere end 100 almindelige forbrugere, som har smagt alle ti marcipanmærker.
Prøverne blev vurderet i en blindsmagning, og altså uden at personerne vidste, hvilke mærker der var tale om.
En ekspert, som har flere års erfaring med smagning og marcipan som håndværk, smagt og vurderet marcipanprodukterne. Denne vurdering tæller ikke med i bedømmelsen.
-
Oplysninger på pakken er en bedømmelse af de forskellige informationer, der er tilgængelige på emballagen, herunder oplysninger om oprindelse, opbevaring, affaldssortering med videre.
-
- Smag: 90 %
- Oplysninger på emballagen: 10 %
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Marcipan: Her er de bedste i testen
Marcipan er perfekt til lækker konfekt. 100 forbrugere har smagsbedømt 10 forskellig slags marcipan. Se de bedste her.

Hvad er marcipan?
Marcipan må kun kaldes for ren rå marcipan, hvis indholdet af mandler er over en bestemt grænser. Se hvornår marcipan er marcipan her.

Hjemmelavet marcipan - en god ide?
Færdigmalet mandelmel fra supermarkedet, gør det nemt at lave sin egen marcipan, men spørgsmålet er, om det kan betale sig.