{{ product.model }}
Mød holdet bag vores marcipan test
Peter står bag vores test af marcipan. Marcipanerne er blindsmagt af to eksperter - Maja Vase, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler og Mika Wulf, konditor og chefredaktør på magasinet Lækkerier
- samt 100 smagstestere, som havde tilmeldt sig testen vi vores nyhedsbrev og de sociale medier. To eksperter
Peter Skjødt
Sådan har vi testet marcipan
-
Smagen er blevet vurderet af mere end 100 almindelige forbrugere, som har smagt alle ti marcipanmærker.
Prøverne blev vurderet i en blindsmagning, og altså uden at personerne vidste, hvilke mærker der var tale om.
To eksperter har også blindsmagt og vurderet marcipanerne:
- Maja Vase, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler
- Mika Wulf, konditor og chefredaktør på magasinet Lækkerier
-
Oplysninger på pakken er en bedømmelse af de forskellige informationer, der er tilgængelige på emballagen, herunder oplysninger om oprindelse, opbevaring, affaldssortering med videre.
-
-
Smagstest forbrugere: 50 %
-
Smagstest forbrugere: 40 %
-
Oplysninger på emballagen: 10 %
-
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.
Denne marcipan er bedst i test
Alt efter om du skal bage mazarintærte eller lave konfekt, er det ikke nødvendigvis den samme marcipan, der er den bedste til formålet. Men når det kommer til smagen er der ingen tvivl om hvilken, der er bedst i test og som vi anbefaler.
Hvad er marcipan?
Marcipan må kun kaldes for ren rå marcipan, hvis indholdet af mandler er over en bestemt grænse. Se hvornår marcipan er marcipan her.
Hjemmelavet marcipan - en god ide?
Færdigmalet mandelmel fra supermarkedet, gør det nemt at lave sin egen marcipan, men spørgsmålet er, om det kan betale sig.