Test af sous-vide - Se hvilken sous-vide du skal vælge
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Sous vide-maskiner

Sous vide-tilberedning af mad kræver konstante temperaturer i lang tid. Det klares bedst med en sous vide-maskine. Find bedste sous vide i test.

Testet d. 4. juli 2022

Vi har testet ti sous vide-apparater. To modeller med eget vandbad og otte sous vide stave, der kan sættes ned i en gryde eller en anden beholder.
Fælles for maskinerne er, at de har et varmelegeme og en cirkulationspumpe, der sikrer, at hele vandbadet opretholder den samme temperatur under tilberedningen.

I testen ser vi bl.a. på hvor godt og præcist de er til at holde vandet varmt, hvor brugervenlige de er, samt om de er nemme at rengøre.

Disse mærker har vi testet: 

Biltema, Caso, Champion, Clatronic, FoodSaver, OBH Nordica, SousVide, Steba og Wilfa

Vi testede Sous vide i 2017. Vi har nu opdateret med testen med flere apparater. Testprogrammet er det samme, så testresultaterne er sammenlignelige og vi har tjekket at produkterne stadig er på markedet.

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{compareProducts.length}}/9
Sammenlign Fjern
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores sous vide-maskine test

Peter står bag vores test af forskellige sous vide maskiner. Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.

Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi testet sous vide-maskiner

  • Laks, oksekød samt grøntsager er tilberedt hver for sig og målt på, hvor effektive maskinerne er til at holde en konstant temperatur.  Der er desuden kigget på resultatet af det færdige produkt. Tilberedningen er som udgangspunkt foretaget efter producentens anvisning som beskrevet i manualen.

    sous vide maskinerne er blevet testet for om de holder temperatur og er præcise i tid
  • Brugervenligheden er en bedømmelse af, hvordan maskinen er at betjene og håndtere, samt hvor nemt det er at rengøre den. Vi har også kigget manualen igennem for hver maskine og bedømt denne.

  • Energiforbruget er målt ved standby samt ved tilberedning af de enkelte fødevarer.

  • Byggekvaliteten er en samlet vurdering af materialevalg og kvaliteten af maskinen.

  • Støj er bedømt af et panel, der har vurderet, hvor meget maskinerne larmer under brug.

  • Sikkerheden er vurderet ved at måle temperaturen udvalgte steder, hvor der er risiko for at blive forbrændt, blandt andet på håndtagene.