
Mød holdet bag vores sous vide-maskine test
Peter står bag vores test af forskellige sous vide maskiner. Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.
Sådan har vi testet sous vide-maskiner
-
Laks, oksekød samt grøntsager er tilberedt hver for sig og målt på, hvor effektive maskinerne er til at holde en konstant temperatur. Der er desuden kigget på resultatet af det færdige produkt. Tilberedningen er som udgangspunkt foretaget efter producentens anvisning som beskrevet i manualen.
-
Brugervenligheden er en bedømmelse af, hvordan maskinen er at betjene og håndtere, samt hvor nemt det er at rengøre den. Vi har også kigget manualen igennem for hver maskine og bedømt denne.
-
Energiforbruget er målt ved standby samt ved tilberedning af de enkelte fødevarer.
-
Byggekvaliteten er en samlet vurdering af materialevalg og kvaliteten af maskinen.
-
Støj er bedømt af et panel, der har vurderet, hvor meget maskinerne larmer under brug.
-
Sikkerheden er vurderet ved at måle temperaturen udvalgte steder, hvor der er risiko for at blive forbrændt, blandt andet på håndtagene.
-
- Tilberedning 40 %
- Brugervenlighed 30 %
- Energiforbrug 20 %
- Byggekvalitet 5 %
- Støj 5 %
Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Sous vide: Undgå fejlkøb
Sous vide-maskiner fås i 2 meget forskellige udgaver, og hver type har sine fordele og ulemper. Bliv klogere på sous vide typerne og undgå fejlkøb.

Sous vide: Spar penge på dit udstyr
Hvilke sous vide-maskiner er bedst i test? Forbrugerrådet Tænk har i 2017 testet 10 sous vide-maskiner, og hjælper dig med anbefalinger til det bedste køb.

Sådan laver du sous vide
Sous vide giver dig bøffer så møre som smør, men det kræver tid og det rette udstyr. Få en hurtig indføring i sous vide-tilberedning af bøffer her.