
{{ product.model }}
Mød holdet bag vores sous vide-maskine test
Peter står bag vores test af forskellige sous vide maskiner. Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.

Peter Skjødt
Sådan har vi testet sous vide-maskiner
-
Laks, oksekød samt grøntsager er tilberedt hver for sig og målt på, hvor effektive maskinerne er til at holde en konstant temperatur. Der er desuden kigget på resultatet af det færdige produkt. Tilberedningen er som udgangspunkt foretaget efter producentens anvisning som beskrevet i manualen.
-
Brugervenligheden er en bedømmelse af, hvordan maskinen er at betjene og håndtere, samt hvor nemt det er at rengøre den. Vi har også kigget manualen igennem for hver maskine og bedømt denne.
-
Energiforbruget er målt ved standby samt ved tilberedning af de enkelte fødevarer.
-
Byggekvaliteten er en samlet vurdering af materialevalg og kvaliteten af maskinen.
-
Støj er bedømt af et panel, der har vurderet, hvor meget maskinerne larmer under brug.
-
Sikkerheden er vurderet ved at måle temperaturen udvalgte steder, hvor der er risiko for at blive forbrændt, blandt andet på håndtagene.
-
- Tilberedning 40 %
- Brugervenlighed 30 %
- Energiforbrug 20 %
- Byggekvalitet 5 %
- Støj 5 %
Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Her er de bedste sous vide-maskiner
Sous vide-tilberedning af mad kræver konstante temperaturer i lang tid. Det klares bedst med en sous vide-maskine. Se de bedste sous vide-maskiner i testen her.

Disse vakuumpakkere er Bedst i Test
Skal du tilberede mad sous vide, eller vil du fryse eller opbevare madvarer, så de holder sig bedst, kan vakuummaskinen hjælpe dig. Se de bedste modeller her.

Sous vide: Stav eller vandbad – hvad skal jeg vælge?
Sous vide-maskiner fås i to meget forskellige udgaver, en cirkulationsstav og en sous vide med indbygget vandbad. Begge har sine fordele og ulemper. Bliv klogere på sous vide typerne og undgå fejlkøb.

Sådan laver du sous vide
Sous vide giver dig bøffer så møre som smør, men det kræver tid og det rette udstyr. Få en hurtig indføring i sous vide-tilberedning af bøffer her.