Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Sous vide-tilberedning af mad kræver konstante temperaturer i lang tid. Det klares bedst med en sous vide-maskine. Find bedste sous vide i test.
Testet d. 4. juli 2022
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Precision Cooker
Precision Sous Vide Nano
Sous Vide 1100 w (84-147)
CHSV310
16310170
Sous vide immersion cooker 7946
SV 2447
SV 80
SV50
SVS-1200S
Vi har testet ti sous vide-apparater. To modeller med eget vandbad og otte sous vide stave, der kan sættes ned i en gryde eller en anden beholder.
Fælles for maskinerne er, at de har et varmelegeme og en cirkulationspumpe, der sikrer, at hele vandbadet opretholder den samme temperatur under tilberedningen.
I testen ser vi bl.a. på hvor godt og præcist de er til at holde vandet varmt, hvor brugervenlige de er, samt om de er nemme at rengøre.
Disse mærker har vi testet:
Biltema, Caso, Champion, Clatronic, FoodSaver, OBH Nordica, SousVide, Steba og Wilfa
Vi testede Sous vide i 2017. Vi har nu opdateret med testen med flere apparater. Testprogrammet er det samme, så testresultaterne er sammenlignelige og vi har tjekket at produkterne stadig er på markedet.
Peter står bag vores test af forskellige sous vide maskiner. Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.
Laks, oksekød samt grøntsager er tilberedt hver for sig og målt på, hvor effektive maskinerne er til at holde en konstant temperatur. Der er desuden kigget på resultatet af det færdige produkt. Tilberedningen er som udgangspunkt foretaget efter producentens anvisning som beskrevet i manualen.
Brugervenligheden er en bedømmelse af, hvordan maskinen er at betjene og håndtere, samt hvor nemt det er at rengøre den. Vi har også kigget manualen igennem for hver maskine og bedømt denne.
Energiforbruget er målt ved standby samt ved tilberedning af de enkelte fødevarer.
Byggekvaliteten er en samlet vurdering af materialevalg og kvaliteten af maskinen.
Støj er bedømt af et panel, der har vurderet, hvor meget maskinerne larmer under brug.
Sikkerheden er vurderet ved at måle temperaturen udvalgte steder, hvor der er risiko for at blive forbrændt, blandt andet på håndtagene.
Testen er gennemført i samarbejde med andre forbrugerorganisationer i International Consumer Research & Testing, ICRT.
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.
Sous vide-tilberedning af mad kræver konstante temperaturer i lang tid. Det klares bedst med en sous vide-maskine. Se de bedste sous vide-maskiner i testen her.
Skal du tilberede mad sous vide, eller vil du fryse eller opbevare madvarer, så de holder sig bedst, kan vakuummaskinen hjælpe dig. Se de bedste modeller her.
Sous vide-maskiner fås i to meget forskellige udgaver, en cirkulationsstav og en sous vide med indbygget vandbad. Begge har sine fordele og ulemper. Bliv klogere på sous vide typerne og undgå fejlkøb.
Sous vide giver dig bøffer så møre som smør, men det kræver tid og det rette udstyr. Få en hurtig indføring i sous vide-tilberedning af bøffer her.