TEST: Akrylamid i mad
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Akrylamid i mad

Akrylamid kan øge risikoen for kræft, men der er ingen bindende grænseværdi for mængden i din mad. Derfor har vi testet forskellige madvarer for akrylamid. Se, hvordan du kan mindske dit indtag fra mad.

Testet d. 19. marts 2019

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?

Mød holdet bag vores test af akrylamid i mad

Gitte står bag vores test af akrylamid, som er lavet i samarbejde med andre europæiske forbrugerorganisationer under ICRT.

Gitte Sørensen

Gitte Sørensen

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi testet indhold af akrylamid

  • Forbrugerrådet Tænk har sammen med en række europæiske forbrugerorganisationer testet mere end 500 fødevarer for indholdet af akrylamid.

  • Deriblandt er der testet 29 produkter indkøbt i Danmark.

    Fødevarerne er udelukkende testet for indhold af akrylamid og bedømt i forhold til de gældende benchmarkværdier.