Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Samsung Galaxy S8: Meget god smartphone med ét problem

Galaxy S8 og Galaxy S8+ fra Samsung klarer sig godt i Forbrugerrådet Tænks test. Dog fejler de fælt på ét vigtigt punkt.
Af Jesper Frydland-Raun
15. Juni 2017
Test af Samsung Galaxy S8: Perfekt smartphone med ét problem
Foto: Samsung

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ er meget god i test

Galaxy S8 og Galaxy S8+ fra Samsung er begge 2 meget gode telefoner, der placerer sig øverst i Forbrugerrådet Tænks test af smartphones. Skærmene har flotte farver, batterilevetiden er god, og antennerne fungerer godt.

Forskellen mellem Galaxy S8 og Galaxy S8+ er udelukkende skærmstørrelsen. Galaxy S8 har en skærm på 5,8 tommer, mens S8+ har en skærm på 6,2 tommer. Det lyder af meget, men tallene snyder lidt.

Samsung Galaxy S8 har stort set samme fysiske størrelse som Galaxy S7, som er udstyret med en 5,1 tommer skærm. Den større skærm på Galaxy S8 skyldes, at næsten hele fronten på telefonen udnyttes, og skærmen buer rundt om siderne. Samsung Galaxy S8 og S8+ er dermed ikke så vanvittig store, som deres skærmstørrelse i tommer umiddelbart indikerer."

Derfor er Galaxy S8 suveræn i Forbrugerrådet Tænks test

Galaxy S8+ har en større skærm, men er også suveræn i testen

Test afslører ét stort problem med Galaxy S8 og Galaxy S8+

Designet af skærmen, som buer rundt om kanten på telefonen, ser flot og spektakulært ud. Desværre har vores laboratorietest opdaget en alvorlig fejl.

Konstruktion gør skærmene meget skrøbelige.

Forbrugerrådet Tænk tester smartphones for en lang række ting. Blandt andet tester vi, hvor godt de holder, når de tabes.  Det gøres ved at placere telefonerne i en tromle med en cementflise i bunden, hvorefter tromlen roterer rundt.

Testen i tromlen…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb