Test af grøn pesto - Pesto alla Genovese
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Grøn pesto

Hvilken pesto på glas smager bedst? Vi har testet 10 grønne pestoer for smag og indhold af problematiske stoffer.

Testet d. 13. august 2018

Pesto alla Genovese fra supermarkedet smager ikke meget af basilikum, pinjekerner og parmesan og flere indeholder problematiske stoffer i foruroligende mængder, viser vores test.

I testen er der både pasteuriserede produkter på glas og produkter fra køledisken, og pestoerne er testet for smag og indhold af uønsket kemi.

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{compareProducts.length}}/9
Sammenlign Fjern
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores pesto test

Gitte og Peter er holdet bag vores test af pesto på glas købt i supermarkeder.

Gitte Sørensen

Gitte Sørensen

Projektleder
Test og analyse
Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi testet pesto

  • Smag er en samlet bedømmelse af pestoens smag, duft og udseende. Bedømmelsen er foretaget af tre eksperter, der har bedømt produkterne uden at vide, hvilke produkter de smagte på

  • Uønsket kemi er en undersøgelse af indholdet af mineralske olier og ftalater og andre blødgørere.

  • Deklaration og ingredienser er en bedømmelse af oplysningerne på deklarationen og det indhold af ingredienser, der må kunne forventes at findes i en pesto.

    • Smag 70 %
    • Uønsket kemi 20 %
    • Deklaration og ingredienser 10 %

    En dårlig bedømmelse i ‘uønsket kemi’ trækker den samlede bedømmelse ned.