TEST: Akrylamid i mad | Forbrugerrådet Tænk: Vi tænker, før du handler Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Akrylamid i mad

Akrylamid kan øge risikoen for kræft, men der er ingen bindende grænseværdi for mængden i din mad. Derfor har Forbrugerrådet Tænk testet forskelligt mad for akrylamid.

Testet d. 19. marts 2019

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores test af akrylamid i mad

Gitte står bag vores test af akrylamid, som er lavet i samarbejde med andre europæiske forbrugerorganisationer under ICRT.

Sådan har vi testet indhold af akrylamid

  • Forbrugerrådet Tænk har sammen med en række europæiske forbrugerorganisationer testet mere end 500 fødevarer for indholdet af akrylamid.

  • Deriblandt er der testet 29 produkter indkøbt i Danmark.

    Fødevarerne er udelukkende testet for indhold af akrylamid og bedømt det i forhold til de gældende benchmarkværdier.