TEST: Akrylamid i mad
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Akrylamid i mad

Akrylamid kan øge risikoen for kræft, men der er ingen bindende grænseværdi for mængden i din mad. Derfor har vi testet forskellige madvarer for akrylamid. Se, hvordan du kan mindske dit indtag fra mad.

Testet d. 19. marts 2019

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{compareProducts.length}}/9
Sammenlign Fjern
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores test af akrylamid i mad

Gitte står bag vores test af akrylamid, som er lavet i samarbejde med andre europæiske forbrugerorganisationer under ICRT.

Gitte Sørensen

Gitte Sørensen

Projektleder
Test og analyse

Sådan har vi testet indhold af akrylamid

  • Forbrugerrådet Tænk har sammen med en række europæiske forbrugerorganisationer testet mere end 500 fødevarer for indholdet af akrylamid.

  • Deriblandt er der testet 29 produkter indkøbt i Danmark.

    Fødevarerne er udelukkende testet for indhold af akrylamid og bedømt i forhold til de gældende benchmarkværdier.