Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Test: 5 mest populære i 2018

Forbrugerrådet Tænk tester årligt over 2.000 produkter i vores cirka 100 forskellige test. Men hvilke test var de mest populære i 2018? Få svaret her.
Af Jesper Frydland-Raun
19. December 2018
Test: 5 mest populære i 2016
Foto: Getty Images

Test skal gøre det lettere at være dig

Test fra Forbrugerrådet Tænk er til for at gøre det lettere for dig, at finde de bedste produkter og undgå de værste. Vores test er grundige, troværdige og giver dig et dækkende, kritisk og uvildigt overblik over udvalget indenfor vidt forskellige produkter.

Årligt tester Forbrugerrådet Tænk mere end 2.000 produkter i vores cirka 100 forskellige test.

Test af elektronik, hvidevarer, køkkenudstyr, mad, udstyr til haven, ting til børnene og digitale tjenester får du som medlem. Men hvilke test er vores medlemmer mest glade for?

Top 5: Disse test vil I have

Vaskemaskiner test og gode raad
5. Vaskemaskiner

Vaskemaskinen er en forholdsvis stor investering, og måske derfor er det en af vores mest populære test. Den ligger på en 5. plads på listen over vores mest sete test i 2018.

Testen af vaskemaskiner samler alt det, du skal overveje, når du køber en ny vaskemaskine. Vaskemaskinerne er testet for vaskeevne, brugervenlighed, tidsforbrug, støj og en lang række andre ting.

Tip: Sådan vasker du økonomisk og klimavenligt

 

4. Elcykler

Elcykler er populære som aldrig før, og markedet bugner af forskellige modeller og typer. Derfor tester Forbrugerrådet Tænk også elcykler. Vores seneste test af elcykler med centermotor er den 4. mest populære test i 2018.

Elcyklerne testes blandt andet for, hvor gode de er at cykle på med og uden motorhjælp, betjening og montering af batteriet.

Tip: Skal du vælge front- eller centermotor?

 

Smartphones og mobiltelefoner test og gode raad
3. Smartphones og mobiltelefoner

Smartphonen rummer i dag store dele af vores dagligdag og er såvel et praktisk arbejdsredskab som et stykke avanceret legetøj.

Og måske netop derfor er den vores 3. mest populære test.

Apple og Samsungs modeller fylder meget i testen. Modeller fra de 2 mærker, samt mange andre, er testet for blandt andet deres evner som telefon, til at tage billeder, optage film og afspille musik.

Tip: Mobiltelefon: 3 bud på en billig smartphone

 

Stoevsugere test og gode raad
2. Støvsugere

Støvsugning er I også vilde med, og derfor er testen den 2. mest besøgte i 2018. Den rigtige støvsuger skal vælges ud fra dine behov: Hvor stort et areal skal du støvsuge? Har du trægulv, tæpper eller husdyr? Alt det tager vores test højde for.

Vores bedste råd er at gå efter en af de støvsugere, vi anbefaler, når de er nede i pris.

Tip: Prisportaler: Find varens laveste pris

 

Fladskaerme test og gode raad
1. Fladskærme er den mest populære test i 2018

Testen af fladskærms-tv er noget, der interesserer jer i en sådan grad, at testen er den mest brugte test fra Forbrugerrådet Tænk. Måske fordi testen, udover at levere testresultater for over 200 fladskærme, også hjælper med at træffe det rigtige valg.

Fladskærmene testes for billedkvalitet og et hav af andre ting. Alt sammen for at du er sikret det bedste tv. Testene udføres videnskabeligt på et laboratorium i Europa.

Tip: TV: 5 ting du skal vide inden du køber ny fladskærm