Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Test: 5 mest populære i 2018

Forbrugerrådet Tænk tester årligt over 2.000 produkter i vores cirka 100 forskellige test. Men hvilke test var de mest populære i 2018? Få svaret her.
Af Jesper Frydland-Raun
18. December 2018
Test: 5 mest populære i 2016
Foto: Getty Images

Test skal gøre det lettere at være dig

Test fra Forbrugerrådet Tænk er til for at gøre livet lettere for dig. Vores test er grundige, troværdige og giver dig et markedsdækkende, kritisk og uvildigt overblik over udvalget indenfor vidt forskellige produkter.

Årligt tester Forbrugerrådet Tænk mere end 2.000 produkter i vores cirka 100 forskellige test.

Test af elektronik, hvidevarer, køkkenudstyr, madvarer, ting til huset, haven, børnene og digitale tjenester får du som medlem. Men hvilke test er vores medlemmer mest glade for?

Top 5: Disse test vil I have

Bedst i test

Kun de bedste produkter i Forbrugerrådet Tænks test er Bedst i test.

Sådan tester Forbrugerrådet Tænk

Vaskemaskiner test og gode raad
5. Vaskemaskiner

Vaskemaskinen er en forholdsvis stor investering, og måske netop derfor er det en af vores mest populære test. Den ligger på en 5. plads på listen over vores mest sete test i 2018.

Testen af vaskemaskiner samler alt det, du skal overveje, når du køber en ny vaskemaskine. Vaskemaskinerne er testet for vaskeevne, brugervenlighed, tidsforbrug, støj og en lang række andre ting.

Mere end test: Vask mere økonomisk og miljørigtigt

 

4. Elcykler

Elcykler er populære som aldrig før, og markedet bugner af forskellige modeller og typer. Derfor tester Forbrugerrådet Tænk også elcykler. Vores seneste test af elcykler med centermotor er den 4. mest populære test i 2018.

Elcyklerne testes blandt andet for, hvor gode de er at cykle på med og uden motorhjælp, betjening og montering af batteriet.

Mere end test: Front- eller centermotor på elcyklen: Hvad er bedst?

 

Smartphones og mobiltelefoner test og gode raad
3. Smartphones og mobiltelefoner

Smartphonen rummer i dag store dele af vores dagligdag og er såvel et praktisk arbejdsredskab som et stykke avanceret legetøj.

Og måske netop derfor, er den vores 3. mest populære test.

Apple og Samsungs modeller fylder, måske ikke overraskende, meget i testen. Modeller fra de 2 mærker, samt mange andre, er testet for blandt andet deres evne til at ringe og sende sms'er, tage billeder, optage film og afspille musik.

Mere end test: Mobiltelefon: 3 bud på en billig smartphone

 

Stoevsugere test og gode raad
2. Støvsugere

Støvsugning er I også vilde med og derfor er testen den 2. mest besøgte i 2018. Den rigtige støvsuger skal vælges ud fra dine behov: Hvor stort et areal skal du støvsuge? Har du trægulv, tæpper eller husdyr? Alt det tager vores test højde for.

Vores bedste råd er at gå efter en af de støvsugere, vi anbefaler, når de er nede i pris.

Mere end test: Prisportaler: Find varens laveste pris

 

Fladskaerme test og gode raad
1. Fladskærme er den mest populære test i 2018

Testen af fladskærms-tv er noget, der interesserer jer i en sådan grad, at testen er den mest brugte test fra Forbrugerrådet Tænk. Måske fordi testen, foruden at levere testresultater for over 200 fladskærme, også hjælper med at træffe det rigtige valg.

Fladskærmene testes for billedkvalitet og et hav af andre ting. Alt sammen for at du er sikret det bedste tv. Testene udføres videnskabeligt på et laboratorium i Europa.

Mere end en test: TV: 5 ting du skal vide inden du køber ny fladskærm