Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 59

Hvilken indboforsikring er den bedste? Skal du tegne en bilforsikring eller en ratepension med markedsrente? Vi har testet, så du kan tage det bedste valg.
Af Laura Gonzales
30. September 2019
Forbrugerraadet Taenk Penge 59

Forbrugerrådet Tænk Penge tester og undersøger

Indboforsikringer dækker vidt forskelligt

Indboforsikringers dækning varierer, når det gælder noget specifikt indbo. Vores test viser, at nogle selskaber dækker for eksempel cykler op til 12.000 kr., mens et andet selskab dækker op til minimum 23.848 kr.

Bilforsikringer varierer i pris, men dækning gør stort set ikke

Har du bil, eller skal du til at købe en? Vores test af bilforsikringer viser, at prisforskellene er store og slet ikke svarer til kvaliteten af dækningen. Find ud af, hvilken bilforsikring der klarer sig bedst i test.

Ét pensionsselskab har lave omkostninger

Få pensionsselskaber tilbyder privattegnet ratepension med markedsrente. Og kun et enkelt af disse selskaber har lave omkostninger. Forbrugerrådet Tænk Penge har testet, så du kan tage det bedste valg om din pensionsopsparing.

Hvad vil en ny økonomisk krise betyde for dig?

Nationalbanken advarer om risiko for en ny økonomisk krise, og det kan få konsekvenser for dig som almindelig dansker. Hvilke konsekvenser, kan du få svar på i det nye Forbrugerrådet Tænk Penge. 

Skift bank og spar penge

Har du skiftet bank inden for det sidste stykke tid? Flere danskere skifter bank, men seniorøkonom i Forbrugerrådet Tænk vil have endnu flere til at undersøge deres muligheder for bankskifte. Få hjælp til, hvordan du sparer penge ved at skifte bank.

Ved du, hvad du skriver under på?

Komplekse lånedokumenter og forsikringspapirer kan få dig til at skrive under på papirer, du ikke helt forstår. Forbrugerrådet Tænk mener, at dokumenter skal være lettere at gennemskue. Få hjælp i det nye Forbrugerrådet Tænk Penge til, hvordan du sætter en velovervejet underskrift.

Læs magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge online

Som abonnent på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge kan du læse magasinet online.

Køb abonnement på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge er Forbrugerrådet Tænks magasin med test af finansielle produkter, artikler, guides og forbrugerjournalistik om penge og privatøkonomi - læs alt om bank, pension, forsikringer, realkreditlån og investeringer.

Magasinet udkommer hver 2. måned.

Køb abonnement og få Forbrugerrådet Tænk Penge tilsendt med posten eller læs det online. Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du særpris på magasinet.