Få hjælp til at forhandle renten på din opsparing op
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Få hjælp til at forhandle renten på din opsparing op

Indlånsrenten i Nationalbanken er høj, men hos bankerne er renten stadig lav på indlånskonti. Vil du gerne have et bedre tilbud fra banken? Vi har lavet en skabelon, du kan bruge til at kontakte dem.

· 18. oktober 2023

Renterne stiger og stiger, hvis du vil låne penge. Men når det kommer til din opsparing, får de fleste stadig tæt på 0 procent i rente.

Bankerne skal rådgive dig til at placere dine penge på den mest fordelagtige måde for dig. De er dog ikke forpligtede til aktivt at kontakte dig, selvom rentesituationen har ændret sig. Derfor kan det i den nuværende situation være en god idé at kontakte banken og høre, om renten på din opsparing kan blive bedre.

Vi har formuleret en tekst, som du kan tage udgangspunkt i, når du kontakter din bank. Udfyld formularen herunder for at få tilsendt skabelonen.

Forbrugerrådet Tænk må godt gemme og behandle oplysningerne, jeg indsender i denne formular. Oplysningerne bruger Forbrugerrådet Tænk til at sende mig svar, informationer eller lignende på min henvendelse. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at sende en e-mail til privatliv@fbr.dk. Forbrugerrådet Tænk bruger naturligvis mine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning og Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik. Giver I mine oplysninger videre til relevante databehandlere, er det kun til samarbejdspartnere i EU/EØS. Se Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik.

Sådan forhandler du med banken

Kommer din bank ikke umiddelbart med et bedre tilbud? Så kan det være, at du skal ud i en længere forhandling med banken.

Forbrugerrådet Tænk har lavet en guide til medlemmer, hvor i 10 trin får hjælp til at forhandle med banken.