Her er de bedste og billigste rejseforsikringer⛱️
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Her er de billigste og bedste rejseforsikringer

Rejseforsikringer varierer meget i pris, men testen viser, at du ikke nødvendigvis får en bedre dækning, selv om du betaler en høj pris for forsikringen.

Lars Nøhr Andresen, testansvarlig Emil Rosager Schaarup · Foto: Getty Images · 4. maj 2023
Mor og barn i Københavns Lufthavn med fly i baggrunden

Rejser du uden for EU, er rejseforsikring en nødvendighed, og i mange tilfælde vil det også være fornuftigt at have en rejseforsikring, selv om du rejser inden for EU, hvor du er dækket af den offentlige sygesikring. 

Inden for EU samt en række andre europæiske lande er du dækket, så du får samme behandling som borgerne i landet, men fx er hjemtransport ikke en del af den offentlige sygesikring, og netop dette kan være en bekostelig affære, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer til skade i Europa. 

Vi har derfor testet 15 årsrejseforsikringer for, hvor godt de dækker, samt hvad forsikringen koster. De priser, du ser i skemaet, er udregnet ud fra en række fiktive kundesituationer, der giver et typisk billede af danske forbrugere. Det er altså ikke de samme priser, som du vil kunne forvente at få tilbudt af selskaberne, men en indikation af, hvilket prisniveau selskaberne har. 

Dyre forsikringer er ikke bedre end billige

Generelt ses der i testen hverken en bedre eller dårligere dækning for de dyrere selskaber i testen, hvor prisen på årsrejseforsikring med dækning i Europa ligger på 1.500 kroner eller derover. 

Vil du vide, hvor du får den bedste og billigste rejseforsikring?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?