Her er de bedste og billigste rejseforsikringer⛱️
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Her er de billigste og bedste rejseforsikringer

Rejseforsikringer varierer meget i pris, men testen viser, at du ikke nødvendigvis får en bedre dækning, selv om du betaler en høj pris for forsikringen.

Lars Nøhr Andresen, testansvarlig Emil Rosager Schaarup · Foto: Getty Images · 4. maj 2023
Mor og barn i Københavns Lufthavn med fly i baggrunden

Rejser du uden for EU, er rejseforsikring en nødvendighed, og i mange tilfælde vil det også være fornuftigt at have en rejseforsikring, selv om du rejser inden for EU, hvor du er dækket af den offentlige sygesikring. 

Inden for EU samt en række andre europæiske lande er du dækket, så du får samme behandling som borgerne i landet, men fx er hjemtransport ikke en del af den offentlige sygesikring, og netop dette kan være en bekostelig affære, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer til skade i Europa. 

Rejseforsikringen skal dække til en god pris

En årsrejseforsikring kan købes som et tilvalg til indboforsikringen eller som en særskilt årsrejseforsikring. Du kan også vælge at købe en enkeltrejse-forsikring, der udelukkende dækker på en specifik rejse, modsat årsrejseforsikringen som dækker rejser i løbet af hele året, uanset hvor mange rejser du tager på. 

Her har vi testet 15 årsrejseforsikringer for, hvor godt de dækker, samt hvad forsikringen koster. Vi har testet forsikringer fra 15 selskaber - bl.a. Gjensidige, Tryg, Europæiske Rejseforsikring, Codan og LB Forsikring. 

De bedste og billigste rejseforsikringer

Testen af rejseforsikringer viser, at du hverken får en bedre eller dårligere dækning i de dyrere forsikringsselskaber i testen. 

Men de to forsikringsselskaber, der tildeles Bedst i Test, tilbyder rejseforsikringer med en god dækning - til en god pris.

 

Vil du vide, hvor du får den bedste og billigste rejseforsikring?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?