Her er de bedste og billigste bilforsikringer til elbil🚗
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Her er de bedste og billigste bilforsikringer til elbil

Du kan spare tusinder af kroner ved at se dig for og vælge den billigste forsikring af elbilen. Se de billigste elbilsforsikringer her.

Lars Nøhr Andresen · Foto: Getty Images · 30. november 2022
Elbil på vej med Forbrugerrådet Tænks Bedst i Test logo

Selvom priserne for at forsikre din elbil generelt er faldet noget de senere år, er det stadig en dyr bilforsikring, du skal tegne, når din bil kører på strøm. 

Og fordi markedet for forsikringer af elbiler er nyt og omskifteligt, er det en god ide at undersøge, om du har den billigste forsikring. Også fordi selskaberne  løbende skruer på både priser og forsikringsvilkår. Det kan både være for at vinde kunder over, men det kan også skyldes, at de løbende får mere erfaring med, hvilke skader som elbiler kommer ud for.

Billigste og bedste forsikringer til elbil

Vi har testet bilforsikringer til elbiler, så du kan finde den forsikring, der er bedst og billigst. Vær opmærksom på, at prisen på forsikringerne i testen er et gennemsnit af, hvad det koster at forsikre de 15 mest solgte elbiler i første halvdel af 2022. Hver elbil er tilknyttet en fiktiv bilejer, for både bilen samt ejeren af bilen har indflydelse på prisen af forsikringen.  

Vil du se, hvor du finder den billigste og bedste bilforsikringer til din elbil?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

 

Allerede medlem?