Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 54

Spar penge, når du vælger bank og puljepension. Læs også, at det skal være lettere at vælge en etisk bank, og hvordan du undgår svindel med dit Dankort.
Af Mette Andrea Boesgaard
3. December 2018
Forbrugerrådet Tænk Penge 54 december 2018

Forbrugerrådet Tænk Penge tester og undersøger

Bankpriser: Hvor meget betaler du for din bank?

Prisen i danske banker varierer voldsomt - og især hvis du er en lille bankkunde, betaler du dyrt for bankens services. Det viser vores test af bankpriser.

Pensionspuljer er dyre i omkostninger

En prisforskel på 0,87 procent lyder ikke af meget. Men det kan koste dig flere hundredetusinde af din pension, viser vores test af pensionspulser.

Er andelsboligkredit en god ide?

Andelsboligkreditten er dyrere end et almindeligt andelsboliglån. Alligevel kan der være gode grunde til at vælge en, viser vores test af andelsboligkredit.

Få Forbrugerrådet Tænk Penge med posten

Forbrugerrådet Tænk Penge udkommer hver 2. måned fyldt med artikler, guides, test og forbrugerjournalistik om penge og privatøkonomi - bank, pension, forsikringer, realkreditlån og investeringer.

Få Forbrugerrådet Tænk Penge tilsendt med posten. Af tekniske årsager findes magasinerne ikke som pdf på taenk.dk

Som medlem får du særpris på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

Gå ikke glip af lignende test:

I denne udgave kan du også læse om:

Bankens etik skal være lettere at gennemskue

Betaler banken skat? Investerer banken i virksomheder, der krænker menneskerettighederne eller ødelægger miljøet? Det skal være lettere at se, om banken opfører sig etisk, mener Forbrugerrådet Tænk.

Beskyt dine penge i den digitale verden

It-svindlerne er dygtige til at lokke adgangskoder og kreditkortoplysninger ud af os. Undgå at blive snydt, når du betaler online eller bruger din netbank.

Banken æder dit investeringsafkast

Bankerne må ikke længere tage formidlingsprovision for at hjælpe dig med at investere dine penge. Alligevel tager de stadig en stor bid af kagen.