Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 61

Dækker din fritidshusforsikring mod råd? Og hvor er det bedst og billigst at få forsikret din elbil? Få svaret i vores nye magasin.
Af Laura Gonzales
24. Februar 2020
Forbrugerrådet Tænk Penge 61

Forbrugerrådet Tænk Penge tester og undersøger

Tillægslån i realkreditinstitut kan være billigt billån

Prisforskellene på tillægslån (lån i din boligs friværdi) i realkreditinstitutterne ser måske små ud i procenter, men de små beløb bliver til tusindvis af kroner over årene, viser vores test. Se, hvor det er billigst at optage et tillægslån i det nye Forbrugerrådet Tænk Penge.

Forsikring af fritidshuset kan gemme på overraskelser

Nogle forsikringsselskaber dækker selv små skader forårsaget af råd i dit fritidshus, mens andre slet ikke vil forsikre mod rådskader. Vores test af 13 fritidshusforsikringer viser, at en høj pris ikke nødvendigvis giver god dækning. Se testen i det nye magasin. 

Derfor skal du investere

Har du overskydende penge stående på kontoen? Så skal du investere dem. Læs første afsnit af Forbrugerrådet Tænk Penges føljeton i 6 dele om investering, og få hjælp til at komme i gang.

Her er det billigst at forsikre elbilen

Elbiler kan du ikke forsikre på samme måde som almindelige biler – og priserne på forsikringen til elbiler varierer voldsomt, viser testen af elbilforsikring. Se de 3 bedste og billigste forsikringer til din elbil i det nye Forbrugerrådet Tænk Penge.

Undgå at betale negative renter i banken

I flere danske banker skal du betale negative renter, hvis du har et vist beløb stående på kontoen. Få 3 tips til, hvor du kan placere dine penge, hvis du vil undgå minusrenter. 

Lyt til podcasts, og lær om økonomi

Forbrugerrådet Tænk Penge guider dig til de gode podcasts, der giver viden om økonomi og investering.

Facebook laver deres egen valuta

Få svar på, hvorfor store virksomheder begynder at lave deres egne valutaer, og hvad det betyder for dig.

Læs magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge online

Som abonnent på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge kan du læse magasinet online.

Køb abonnement på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge er Forbrugerrådet Tænks magasin med test af finansielle produkter, artikler, guides og forbrugerjournalistik om penge og privatøkonomi - læs alt om bank, pension, forsikringer, realkreditlån og investeringer.

Magasinet udkommer hver 2. måned.

Køb abonnement og få Forbrugerrådet Tænk Penge tilsendt med posten eller læs det online. Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du særpris på magasinet.