Forbrugerrådet Tænk

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 67

Hvilket billån til elbiler eller husforsikring er Bedst i test? Og hvad kan du gøre ved negative renter? Få svaret i magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge.
Af Mette Andrea Boesgaard
8. Marts 2021
Forbrugerraadet-Taenk-Penge-67

I dette nummer kan du læse disse test og artikler:

Test: Billån til elbiler

Elbiler vinder frem, og de er uhørt billige at låne penge til. Hvilke billån til elbiler og hybrid plugin biler er bedst og billigst i test? Vi har testet 7 lån til elbiler og 5 lån til opladningsbiler, og vi har fundet Bedst i test-billån i begge kategorier.

Test: Husforsikringer

Husforsikringer svinger i pris - men kvaliteten på husforsikringer kan på ingen måde forsvare de store prisforskelle, viser testen af 15 husforsikringer. Se de 2 forsikringer, der bliver Bedst i test i det nye magasin.

Test: Handelsplatform til investeringer

Køber eller sælger du aktier, obligationer og andre værdipapirer på internettet? Så er der penge at spare på handel med og opbevaring af værdipapirer, hvis du vælger den rigtige platform. Vi har testet 8 online handelsplatforme - se testvinder og anbefalinger i det nye magasin.

Guide: Kan du have fordel ud af en uafhængig finansiel rådgiver?

Uafhængig finansiel rådgivning koster penge. Kan det betale sig? Test dig selv og bliv klog på uafhængige økonomiske rådgivning i magasinet.

Negative renter koster Mariannes børnebørn dyrt

Marianne Thornholt har lavet en bunden gaveopsparing til børnebørnene. Men nu skal hun betale negative renter af opsparingen. Hvorfor betaler skal du betale negative renter - og hvad kan du gøre?

Stigende mistillid til bankerne

Danskernes mistillid til bankerne er steget de seneste 5 år, viser undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk. Og når danskerne har mindre tillid til bankernes etik og samfundsansvar, er det et problem for samfundet.

Læs magasinet online

Som abonnent på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge kan du læse magasinet online.

Bliv abonnent på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge og få fuld adgang til test af forsikringer, lån, investeringer, banker med mere på penge.taenk.dk.

Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du rabat på magasinet.

Læs penge-test i magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge er Forbrugerrådet Tænks magasin med test af lån, forsikringer, investeringer, pension, realkreditlån, økonomisk rådgivning, betalingskort og bankpriser. Du får også artikler om negative renter, arv og alt andet, der kan påvirke din privatøkonomi.

Magasinet udkommer hver 2. måned, og du kan læse indholdet online på penge.taenk.dk.

Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du særpris på magasinet.