Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 58

Har du realkreditlån eller ratepension? Skal du optage forbrugslån eller se din husforsikring efter i krogene? Vi har testet, så du kan tage det bedste valg.
Af Laura Gonzales
19. August 2019
Forbrugerrådet Tænk Penge 58 august 2019

Forbrugerrådet Tænk Penge tester og undersøger

Reelle forskelle på realkreditlån

Omkostninger og gebyrer varierer meget fra realkreditlån til realkreditlån. Find ud af, hvilket realkreditinstitut der er billigst i test. 

Forskellene på omkostningerne ved ratepension med gennemsnitsrente er store

Har du en ratepension med gennemsnitsrente? Vores test viser, at små forskelle i omkostninger kan koste dig dyrt i din alderdom. Find ud af, hvilket pensionsselskab der klarer sig bedst.

Forbrugslån kan være en dyr genvej

Prisforskellene på forbrugslån er heftige, viser vores test. Forbrugerrådet Tænk har testet 27 banker og finansieringsselskaber, så du kan tage det bedste valg.

Husforsikringer ser ens ud, men gemmer på vigtige detaljer

Ligger dit hus tæt på vand? Har du et drivhus? Testen af husforsikringer hjælper dig til, hvad du skal kigge efter, når du vælger.

Realkreditlån: Skal du omlægge dit lån?

Renten på realkreditlån falder mere og mere. Kan du tjene penge på lånet, hvis det har en negativ rente? Få svaret i det nye Forbrugerrådet Tænk Penge. 

Bolig og bil: Kan du forhandle dig til en bedre pris?

Alle priser er til forhandling. Vi guider dig til, hvordan du får den bedste pris på bolig, bil og andre dyre ting.

Kviklån: Dyre låneformer skal begrænses

Regeringen vil sætte ind over for de ekstremt dyre kviklån, og det har Forbrugerrådet Tænk har anbefalet i en lang årrække.

Læs magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge online

Som abonnent på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge kan du læse magasinet online.

Køb abonnement på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge er Forbrugerrådet Tænks magasin med test af finansielle produkter, artikler, guides og forbrugerjournalistik om penge og privatøkonomi - læs alt om bank, pension, forsikringer, realkreditlån og investeringer.

Magasinet udkommer hver 2. måned.

Køb abonnement og få Forbrugerrådet Tænk Penge tilsendt med posten eller læs det online. Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du særpris på magasinet.