Denne nøddecreme smager bedst
10 nøddecremer er smagstestet af 100 forbrugere. Se om favoritten Nutella er den nøddecreme, som flest synes bedst om.

Ferrero, der fremstiller Nutella, sælger hvert år så mange glas Nutella, at de kunne nå rundt om jorden 1,8 gange.
Tæller du til 10, er det solgt 4 glas Nutella rundt om i verden. Og der er også mange andre slags hasselnøddesmørepålæg og nøddecremer på markedet
100 almindelige forbrugere har derfor smagt på 10 nøddecremer købt i supermarkeder og udnævnt den, der smager bedst.
Halvdelen er sukker
Nøddecreme består primært af sukker, fedt, hasselnødder, mælkepulver og chokolade eller kakao.
Indholdet af sukker i de 10 nøddecremer ligger lige omkring 50 procent fra 46 procent i Renée Voltaire Heavenly Spread til 57 procent i Bellafonde Hazelnut and Cocoa Spread.
Konditor Mette Blomsterberg og madskribent Maja Vase har smagt og vurderet nøddecremerne.
Smagseksperterne kan godt smage, at der er meget sukker i nogle af nøddecremerne.
Log ind eller bliv medlem
Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Disse to nøddecremer er uden palmeolie
Nøddecreme består primært af sukker og fedt. Fedtstoffet er ofte den omdiskuterede palmeolie. Se hvilke nøddecremer, der ikke indeholder palmeolie.

Denne nøddecreme smager ikke så godt
Ingen af de ti nøddecremer i testen smager grimt, vurderer både de to smagseksperter og de 100 forbrugere. Nogle nøddecremer vækker dog ikke videre begejstring.

Hvad er marcipan?
Marcipan må kun kaldes for ren rå marcipan, hvis indholdet af mandler er over en bestemt grænser. Se hvornår marcipan er marcipan her.