Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Bacon: Den her vil vi have!

Tynd, sprød bacon eller tyk bacon skåret fra en blok? 104 forbrugere har smagt og favoritten er klar. Se her, hvilken bacon de foretrækker.
Af Lars Nøhr Andresen
9. Maj 2016
Foto: Kim Vadskær

Bacon er en røget og salt snack

Røg, salt og fedt gør bacon til en naturlig snack, og vi danskere spiser ifølge Tulip omkring 2,5 kilo bacon om året.

Ingredienserne i bacon er primært vand, fedt og kød - i den nævnte rækkefølge.

Røgsmagen kommer oftest fra rygning over træflis og saltet bliver enten sprøjtet ind i kødet eller kommer fra en lage, som baconen har ligget i.

Log ind eller bliv medlem og læs her på siden, hvilken bacon der vandt smagstesten. Så kan du også gå på opdagelse i resten af testen og sammenligne produkter eller læse, hvad vandindholdet har af betydning for smagen.