Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Gasgrill eller kulgrill – hvad skal du vælge?

Hvilken grill skal du vælge? Hvor stor skal din grill være? Se, hvad du skal overveje, før du køber grill, så du kan finde den bedste for dig.
Af Jesper Frydland-Raun
27. Juni 2018
Hvilken grill skal du vælge?
Foto: iStock

Grill: Skal du vælge gas eller kul?

Valget af gasgrill eller kulgrill er den første ud af mange overvejelser, du skal gøre dig, når du skal købe en ny grill. Der er mange meninger om, hvad der er bedst.

Kulgrillen er stadig den mest anvendte grilltype, men gasgrillen er virkelig på vej frem, viser en undersøgelse, som Forbrugerrådet Tænk har lavet. Kun 14 procent svarer, at de tidligere havde en gasgrill mod de nuværende 43 procent, der ejer en gasgrill. Undersøgelsen viser også, at den største årsag til, at grillen bliver skiftet ud, er et ønske om en anden type grill.

Når grilltypen er bestemt, skal du finde den rette model. En grill kan du få i mange forskellige størrelser. Lige fra den lille bærbare bordgrill til det helt store gasdrevne udekøkken.

Forbrugerrådet Tænk samler i denne artikel op på en lang række konkrete overvejelser om og tips til, hvordan du vælger den rigtige og bedste grill.

Bliv medlem og se resten

Log ind eller køb adgang

- Få adgang til alle test og anbefalinger

- Gør de bedste køb og find de bedste produkter

- Undgå fejlkøb og at blive snydt

- Få hjælp til før, under og efter køb

- Støt vores arbejde for bedre rettigheder for alle forbrugere