Opvaskemaskiner - disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse opvaskemaskiner er Bedst i Test

Disse opvaskemaskiner klarer sig bedst i vores test. Se også hvilken der er Bedst i test og andre opvaskemaskiner vi anbefaler.

Trine Quaade Brøndsted · Foto: Getty Images · 6. februar 2023
Opvaskemaskine og bedst i test logo

Opvaskemaskinen er en dyr investering, og den skal holde i mange år, så derfor er det ikke ligegyldig hvilken maskine du køber.

Forbrugerrådet Tænk tester løbende opvaskemaskiner, så du nemt kan finde den bedste opvaskemaskine, til dit behov.

Testen af opvaskemaskiner er uvildig og er udført på et anerkendt laboratorium. Viudvælger og køber selv opvaskemaskinerne. Producenterne har derfor ingen indflydelse på testresultaterne.

Når vi tester opvaskemaskinerne ser vi på:

  • Vaske- og tørreevne
  • Tidsforbrug
  • Vand- og elforbrug
  • Brugervenlighed
  • Støj
  • Håndværksmæssig udførsel

Disse mærker har vi testet

Vi tester løbende opvaskemaskiner. I vores opvaskemaskine test har vi testet 96 maskiner. Vi har blandt testet følgende mærker:

AEG, Asko, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Cylinda, Electrolux, Elvita, Fisher & Paykel, Gram, Grundig, Ikea, LG, Logik, Miele, Samsung, Scandomestic, Siemens, Wasco (Harald Nyborg), Whirlpool  og Zanussi

Disse typer af opvaskemaskiner tester vi

Testen af opvaskemaskiner ser på flere typer af opvaskemaskiner. Der kan nemlig være forskel på om en opvaskemaskine er integrerbar, smal eller lignende, når vi ser på hvor god den er. Vi tester løbende:

Vælg en opvaskemaskine der passer til dit behov

Der er mange opvaskemaskiner at vælge imellem, og det kan være svært at se forskel. I vores test kan du sortere og filtrere på flere forskellige parametre. De opvaskemaskiner vi fremhæver som gode valg, er maskiner som vasker og tørrer godt, og som samtidig har et lavt energiforbrug.

Disse opvaskemaskiner anbefaler vi

Vi anbefaler fire opvaskemaskiner. Én bliver Bedst i Test, mens de andre er gode maskiner, som klarer sig godt i testen. Vi anbefaler både underbyggede og integrerede opvaskemaskiner som er 60 cm og 45 cm bredde.

Vil du læse hele artiklen om opvaskemaskiner?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?