Gode billig støvsugere under 1.000 kr - Test 2024
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Gode billige støvsugere til under 1.000 kroner

Det er muligt at finde en god billig støvsuger til under 1.000 kroner. Det viser vores test af støvsugere. Se hvilke billige støvsugere, som klarer sig bedst i vores test.

Trine Quaade Brøndsted · Foto: Getty Images · 6. juni 2024
billig god støvsuger

I Forbrugerrådet Tænk tester vi løbende støvsugere. Vi opdaterer også vores informationer om prisen på de støvsugere, vi har testet.

Støvsugere med ledning er på markedet i lang til og hvis du holder øje med prisen, kan du være heldig at købe en rigtig god støvsuger til under 1.000 kroner. I vores test kan du se, hvilke der er bedst, og derefter kan du holde øje med om de kommer på tilbud, eller prisen falder.

Vælg en støvsuger med ledning

De almindelige støvsugere med ledning er ofte de billigste i forhold til robotstøvsugere og ledningsfrie støvsugere og samtidig er det også dem, der klarer sig bedst i vores test. Så vil du have en billig og god støvsuger, så køb en klassisk med ledning.

Vælg en støvsuger der passer til dit behov

Vores test viser, at de færreste støvsugere er gode til alt. Før du vælger støvsuger, skal du derfor se på hvilket behov du har. Har du husdyr? Skal din støvsuger være god på trægulv eller tæpper?

Det er nemmere at finde en god billig støvsuger, hvis du vælger én som er god til netop dit behov, fremfor at skulle være god til alt.

Her er de 2 bedste billige støvsugere

Her er to gode støvsugere til under 1.000 kroner. I oversigten har vi listet, hvad den enkelte støvsuger er bedst til. Priserne kan svinge, så du kan måske opleve at en støvsuger i en periode kan koste over 1.000 kroner. Den bør dog ikke koste meget over. 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?