Bore- skruemaskiner - Undgå denne
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Undgå denne bore- skruemaskine

Bore- skruemaskiner har to opgaver: At bore og skrue. Men ikke alle bore- og skruemaskiner kan det, og en enkelt brænder sammen efter kort tid.

Foto: Getty Images · 27. februar 2024
disse boremaskiner dumper

Bore- og skruemaskiner er måske en vigtig del af værktøjskassen hjemme hos dig. Med en god boremaskine i hånden, kan du klare mange opgaver, der kræver, at du enten skruer eller borer i noget.

Forbrugerrådet Tænk tester løbende bore- og skruemaskiner med og uden slagborefunktion. Vores boremaskine-test viser dog, at ikke alle bore- skruemaskiner på markedet klarer deres opgaver godt. Konsekvensen er, at resultatet af dit arbejde heller ikke bliver godt.

Boremaskiner bryder sammen

I testen af skrue- og boremaskiner, er der seks maskiner, som klarer sig ”under middel”.

De har alle problemer med holdbarheden og er meget slidte, når vi tester på hvor længe de kan holde til at skrue og bore i vores holdbarhedstest.

En boremaskine bryder sammen, da vi tester dens holdbarhed. I det tilfælde gentager laboratoriet testen med en ny boremaskine, men går den også i stykker, så dumper vi boremaskinen.

Denne boremaskine skal du ikke købe

En boremaskine klarer ikke vores holdbarhedstest og opnår den laveste score, nemlig ”dårlig”. Maskinen er langtfra den billigste, så du kan ikke regne med at prisen afspejler kvaliteten.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?