Boremaskine og skruemaskine: Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse bore- og skruemaskiner er bedst i test

Boremaskiner, skruemaskiner og slagboremaskiner. Hvilken skal du vælge? Se, hvilke der er Bedst i Test, når vi tester og presser maskinerne.

Foto: Getty Images · 27. februar 2024
Disse bore- og skruemaskiner er Bedst i test

Bore- skruemaskinen er et uundværligt værktøj i mange hjem. Udvalget af boremaskiner, skruemaskiner og slagboremaskiner er da også stort. Priserne går fra ca. 400 kroner til 3.400 kroner, men er der sammenhæng mellem pris og kvalitet?

Disse bore- og skruemaskiner har vi testet

Forbrugerrådet Tænk har testet 56 bore- og skruemaskiner. I vores boremaskine test undersøger vi batteridrevne maskiner. Vi tester både boremaskiner med og uden slagborefunktion.

Er du på jagt efter en boremaskine med ledning, så finder du dem under tidligere testede maskiner.

I testen ser vi på bore- og skruekvalitet og motorkraft. Vi tester også batterierne herunder hvor meget kapacitet de taber efter 300 opladecyklusser.

Disse mærker har vi testet

Biltema, Black+Decker, Bosch, Bosch Professional, DeWalt, Einhell, Falke, HiKOKI, Makita, Metabo, Milwaukee, Powerplus, Ryobi og Stanley Fatma

Vælg en boremaskine der passer til dit behov

Vores test viser, at du skal vælge en maskine, som passer til dit behov. En stor og tung maskine er ikke nødvendig, hvis du mest skal bruge den til at samle møbler og hænge hylder op på mindre hårde vægge – her er det måske vigtigere, at maskinen er let og god til almindelig boring og til at skrue

Disse boremaskiner er bedst

Vores test viser, at der er mange gode modeller at vælge mellem, men at der også er grund til at se sig for. Ingen boremaskiner er gode til både at bore, skrue og slagbore. De to maskiner, som bliver Bedst i Test klarer sig godt på alle parametre, men er ikke nødvendigvis den bedste for dig.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?