Ledningsfrie støvsugere: Disse er Bedst i test (2022)|
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse ledningsfrie støvsugere er Bedst i Test

Se hvilken ledningsfrie støvsugere der er Bedst i test. Vi har testet 109 stangstøvsugere og der er stor forskel på kvaliteten. Her får du vores anbefaling.

Lars Nøhr Andresen · Foto: Getty Images · 25. august 2022
Ledningsfrie støvsugere bedst i test

Ledningsfrie støvsugere er poseløse, batteridrevne håndstøvsugere, der er forlænget med et rør. De kaldes også for stangstøvsugere eller trådløse støvsugere. 

De batteridrevne støvsugere er væsentlig dyrere end almindelige støvsugere og samtidig generelt dårligere til at støvsuge. Derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for, før du køber en ledningsfri støvsuger.

Sådan har vi testet ledningsfrie støvsugere

I vores ledningsfri støvsuger test undersøger og tester vi støvsugernes for deres evne til at støvsuge støv, krummer og hår op på forskellige underlag, som gulvtæpper og hårde gulve. Vi har også testet for brugervenlighed, batterilevetid, energiforbrug og støj.

Disse ledningsfrie støvsugere har vi testet

Vi har på et laboratorium testet 109 ledningsfrie støvsugere fra en langt række mærker:

Ariete, Bissell, Black&Decker, Bosch, DEBOOT, Domo, Dreame, Dyson, Electrolux, Haeger, Hoover, Kärcher, Leifheit, Miele, Nilfisk, OBH Nordica, Philips, Point, Princess, Roborock, Roidmi, Rowenta, Samsung, Taurus, Tristar, Vorwerk og Xiaomi

Ledningsfrie støvsugere er bedst til let rengøring

Testen viser, at støvsugerne har svært ved at suge snavs op, og at batterilevetiden er alt for kort, hvis du skal støvsuge et stort hus.

Ledningsfrie støvsugere er derfor bedst til den lette rengøring, og selv den bedste ledningsfrie-støvsuger er dårligere og dyrere end mange gennemsnitlige støvsugere.

Disse ledningsfrie støvsugere er Bedst i Test

Vil du gerne have en ledningsfri støvsuger, så vælg eventuelt en af dem vi anbefaler. Vi anbefaler seks ledningsfrie støvsugere hvor af tre bliver Bedst i Test. Se hvorfor vi anbefaler dem og hvilke forbehold vi har.

Vil du læse hele artiklen nu?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?