Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

YouTube: Sådan sletter du dit YouTube-indhold

Sådan sletter du dit Youtube-indhold trin for trin. Husk, at du ikke kan slette dit indhold ved blot at slette YouTube-appen.
Af Daniel Ravn
4. April 2018
Youtube - Sådan sletter du din kanal

Slet dit YouTube-indhold

Slet dit YouTube-indhold ved at følge nedenstående instruktioner. Vi viser dig trin for trin, hvordan du sletter din kanal, dine kommentarer, svar, synes godt om tilkendegivelser, beskeder samt din søge- og afspilningshistorik.   

Hvis din Google+-konto er knyttet sammen med YouTube-kontoen, er du nødt til at slette din Google+-konto først. Du kan undersøge om din YouTube-konto er knyttet andre konti ved at trykke på dit profilbillede, indstillingssymbolet og forbundne konti under kontoindstillinger. 

Brug en computer til at slette dit YouTube-indhold.
 

Slet dit indhold på den lette måde:

1. Klik på dette link https://www.youtube.com/account_advanced og log ind.

2. Klik på ’Slet kanal’ eller ’Delete channel’.

3. Klik på 'Jeg vil slette mit indhold permanent'.

4. Sæt flueben i boksen ud for teksten 'Følgende slettes permanent' og tryk…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb