Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Kølefryseskabe: Spar penge med en ældre model

Flere ældre modeller af kølefryseskabe er fortsat på markedet, og måske kan du gøre en god handel. Derfor har vi samlet alle tidligere testede modeller her.
Af Jesper Frydland-Raun
22. Januar 2019
Forbrugerrådet Tænks test af kølefryseskabe fra 2014 og 2016

Kølefryseskabe: Spar penge med en ældre model

Kølefryseskabe fra vores tidligere test kan du stadig finde på markedet. Og et kølefryseskab, der klarede sig godt i de gamle test, er stadig god.

Derfor er alle tidligere testede modeller fra vores test i 2014 og 2016 samlet i denne test, hvor du fortsat kan se bedømmelsen af dem, pris og hvad de er gode og dårlige til. Du kan ikke sammenligne modellerne i denne direkte med de modellerne i vores nyeste test.

Forbrugerrådet Tænks test af kølefryseskabe har nemlig skiftet testprogram. Skiftet af testprogram betyder blandt andet, at vi kan give dig test af endnu flere kølefryseskabe fremover.

Skiftet af testprogram medfører også, at vægtningen af de forskellige parametre har ændret sig en smule. Det skyldes, at nogle test udføres lidt anderledes end tidligere. Det betyder derfor, at du ikke længere kan se tidligere testede modeller sammen med modeller testet i 2018 og frem.

Tidligere test af kølefryseskabe

Find et kølefryseskab testet i 2014 og 2016: