Smalle opvaskemaskiner: Find den bedste (Test 2022)
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Smalle opvaskemaskiner: Find den bedste

En opvaskemaskine på 45 centimeter fylder mindre i køkkenet. Men hvordan finder du en god maskine? Se, hvilke der klarer sig bedst i vores test.

Christina Vejsgaard Koch · Foto: Getty Images · 15. juni 2022
En opvaskemaskine

Små, smalle opvaskemaskiner på 45 centimeter kan være en løsning, hvis du vil ikke har plads til en opvaskemaskine i normal størrelse.

De smalle maskiner er dog typisk dyrere, men klarer sig ikke nødvendigvis bedre i vores opvaskemaskine test end de almindelige modeller. Hvis du kan finde plads til en opvaskemaskine i fuld størrelse kan du altså få en bedre maskine til færre penge.

Hvornår skal jeg vælge en smal opvaskemaskine?

Smalle opvaskemaskiner anbefaler vi kun, hvis du slet ikke har plads til en opvaskemaskine på 60 centimeter. Også selvom der kun er én person i husstanden.

Fyld i stedet maskinen med gryder og pander, så du får udnyttet pladsen. Du kan også vælge en opvaskemaskine med sensorstyring, hvis du ikke fylder din opvaskemaskine helt.

Disse smalle opvaskemaskiner har vi testet

Forbrugerrådet Tænk har testet smalle opvaskemaskiner på 45 centimeter fra Brandt, Bosch, Cylinda, Electrolux, Ikea, Logik og Siemens.

Disse smalle opvaskemaskiner klarer sig bedst i testen

De to smalle opvaskemaskiner, der klarer sig bedst i testen er udmærkede opvaskemaskiner. De har begge et godt, men langsomligt ecoprogram.

Vil du læse hele artiklen om opvaskemaskiner?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?