Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Antivirus til Windows: Brug ikke disse dårlige programmer

Antivirusprogrammer skal beskytte dig mod it-kriminelle. Men ikke alt antivirus i Forbrugerrådet Tænks test kan det. Undgå derfor disse 2 antivirusprogrammer.
Af Tage Majland
12. Februar 2020
dårlige antivirusprogrammer til windows testet af Forbrugerrådet Tænk kvinde med computer
Foto: Getty Images

Dårlige antivirusprogrammer giver dig falsk sikkerhed

Antivirusprogrammer skal reagere hurtigt og effektivt mod trusler. Installerer du et sikkerhedsprogram, er det svært at se, hvad det egentlig gør. Derfor må du stole på, at det beskytter din computer.

Forbrugerrådet Tænk har testet 22 antivirusprogrammer til Windows. Vores test viser, at nogle programmer ikke er gode nok til at skærme dig af for virus, malware, ransomware, phishing og andre digitale trusler.

2 antivirusprogrammer til Windows beskytter dårligt

2 antivirusprogrammer i Forbrugerrådet Tænks test forringer sikkerheden på computeren i forhold til Windows' indbyggede beskyttelse. De er derfor dårlige at installere på din computer.

Pc'ere som kører med Windows 10 har en basal virusbeskyttelse i Microsoft Windows 10 Defender. Et antivirusprogram må ikke forringe den basale beskyttelse.

Brug ikke disse 2 antivirusprogrammer til Windows

De 2 antivirusprogrammer til Windows som klarer sig dårligst i vores test, er begge betalingsprogram. Du kan altså ikke være sikker på, at du får god antivirus, blot fordi du betaler for det.

 

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb