Test: Nu Skin Nutricentials Moisturize me intense hydrating cream | Forbrugerrådet Tænk: Vi tænker, før du handler Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Nu Skin Nutricentials Moisturize me intense hydrating cream

Testdato:

sep 2021

Testresultater for dette produkt

Kemitest

Plusser

Minusser (stofferne er tilladte)

  • Uden planteekstrakter der kan give allergi
  • Uden andre allergifremkaldende stoffer
  • Med parfumestoffer
  • Med mistænkt hormonforstyrrende stoffer
  • Med miljøbelastende stoffer

Om produktet

Nu Skin Nutricentials Moisturize me intense hydrating cream indeholder cyclopentasiloxane, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det er også problematisk for miljøet.

Benzyl salicylate er et parfumestof, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det kan også give allergi.

Parfume heriblandt parfumestofferne Hexyl cinnamal, linalool, citronellol og limonene kan give allergi.

Limonene kan også være problematisk for miljøet.

Kommentar fra Nu Skin

"Hos Nu Skin fremstiller vi alle vores produkter meget omhyggeligt. Års videnskabelig erfaring og innovation står bag vores formler.

Nu Skin Nutricentials Moisturize Me Intense Hydrating Cream er i overensstemmelse med EU-lovgivningen for kosmetiske produkter, der med sine strenge sikkerhedskrav beskytter forbrugerne.

Som krævet i lovgivningen forpligter Nu Skin sig til at oplyse om ingredienserne i cremen for på den måde at sikre gennemsigtighed for forbrugeren og give tilstrækkelig information blandt andet så de kan undgå ingredienser, der kan give dem en allergisk reaktion.

Samtidig holder Nu Skin skarpt øje med den nyeste forskning og tilgængelige videnskabelige data, herunder om stoffer, der fortjener særlig opmærksomhed på grund af deres indvirkning på forbrugernes sundhed og miljøet. Med forbrugernes behov i tankerne vurderes og implementeres alternative løsninger, der hvor det er muligt."