Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Bordgrill: Her er grillernes akilleshæl

Bordgrillen er hurtig til at tilberede burgerbøffer eller til at grille grøntsager, men i sidste ende kan det koste tid at bruge grillen.
Af Lars Nøhr Andresen
13. Juli 2018
Foto: ICRT

Hurtig tilberedning

Bordgrillen er ligesom en stor sandwichgrill, hvor også låget er opvarmet, så maden tilberedes på begge sider samtidigt. 

Maden bliver derfor hurtigt tilberedt, og du slipper for at skulle stå og vende bøffer eller grøntsager. Ved nogle madvarer er det en fordel, at maden kommer under et let pres. 

Den hurtige tilberedning kan dog koste i sidste ende.

Rengøring er besværlig

Kyllingefileter eller bøffer stegt på en pande efterlader rester af indstegt kødsaft og andet på panden. Det skal rengøres grundigt. 

Bordgrillens plader bliver på samme måde fedtet ind i den madvare, du tilbereder, og kødsaft og lignende brænder ligeledes fast på…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb