Airfryer - Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse airfryers er Bedst i Test

Hvilken airfryer er bedst til at tilberede mad med varm luft og kun lidt olie? Vi har testet 28 airfryers. Se vores anbefalinger her.

Trine Brøndsted · Foto: Getty Images · 27. marts 2023
Airfryer Bedst i Test

Imagecredit: Getty Images

Med en airfryer kan du nemt og hurtigt tilberede mad som pommes frites, grønsager, fisk og kød, som ellers skal steges i oven eller frituresteges.

Teknikken i de små varmluftsovne er en mellemting mellem stegning og bruning. Mængden af olie er meget lille, så tilbereder du maden i en airfryer, er det sundere end ved traditionel friturestegning. Tilberedningstiden er også ofte kortere end ved en normal varmluftsovn.

Disse airfryers har vi testet

Modellerne i testen af airfryers er udvalgt, så de dækker et bredt udsnit af de airfryers, du finder i handlen. Følgende mærker er testet:

Ariete, Cosori, Electrolux, Emerio, Fritel, Ninja, OBH Nordica, Philips, Princess, Severin, Tefal, Tristar, Wilfa og Xiaomi.

Airfryers er testet for, hvor gode de er til at tilberede maden, tilberedningstid, energiforbrug, byggekvalitet og sikkerhed. Vores test viser, at mange airfryers er udmærkede maskiner, men der er stor forskel på størrelse og energiforbrug, så se dig godt for før du investerer i en af de populære maskiner.

Varmluft giver ikke altid ens varmefordeling

I testen af airfryers tilbereder vi bl.a. pommes frites. Her har tre eksperter på laboratoriet vurderet farve, udseende og tekstur.

Vil du læse hele artiklen om airfryer?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).

Allerede medlem?