Køkkenmaskiner - Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse køkkenmaskiner er bedst i test

Køkkenmaskiner kan ælte dej til brød og kager, piske æggehvider og lave hjemmelavet mayonaise. Se her hvilke der er bedst i test.

Sally Jensen · Foto: Getty Images · 6. februar 2024
Disse køkkenmaskiner er Bedst i Test

Køkkenmaskiner fås i forskellige prisklasser, størrelser og med forskelligt tilbehør. Der er til en vis grad en sammenhæng mellem pris og kvalitet, da de billigste typisk får de laveste karakterer. Det viser vores seneste test af køkkenmaskiner. 

Sådan har vi testet

Køkkenmaskinerne er blevet udsat for en række forskellige opgaver i et laboratorium for at måle, hvor gode de er til at blande forskellige slags ingredienser eller tilberede flødeskum og stive æggehvider, men også for at tjekke holdbarheden og styrken af de forskellige maskiner, når de bliver tændt og slukket og kører i lang tid af gangen.

Disse mærker har vi testet

I testen har vi kigget på køkkenmaskiner fra Ankarsrum, Bosch, Electrolux, Eta, Kenwood, KitchenAir, Philips, Russell Hobbs, Sage, Smeg, TRISTAR og Wilfa.

Ikke alle køkkenmaskiner er lige gode til alt

Inden du anskaffer dig en køkkenmaskine, er det en god ide at gøre op med dig selv, om du vil komme til at bruge den mest til at ælte dej til boller eller blande pandekagedej. Det er nemlig forskelligt, på hvilke parametre, de forskellige maskiner excellerer. Et par køkkenmaskiner klarer sig dog godt på samtlige af vores testparametre.

Overvej dit tilbehør

Køkkenmaskiner kan komme med ekstra tilbehør, som gør at de også kan hakke og blende. I testen vægter røre-ælte funktionerne mest, men kommer maskinen med en hakker, blender eller rivejern, har vi også testet det . Overvej om du har brug for en meget avanceret køkkenmaskine eller er mest interesseret i, at det er en røremaskine.

Disse køkkenmaskine er Bedst i Test

Vi fremhæver tre køkkenmaskiner som vi synes er særlig gode. To bliver Bedst i Test, mens en får vores Anbefaler mærke. Alle tre maskiner ligger prismæssigt i midten af de maskiner vi har testet.

Vil du se hvilken køkkenmaskine der er Bedst i Test?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).

Allerede medlem?