Få styr på din digitale sikkerhed
Hvilket antivirusprogram er Bedst i test? Hvordan beskytter du dig selv og dine børn mod digital svindel? Og hvad du skal gøre, hvis skaden er sket? Vi har samlet vores indhold om digital sikkerhed her.
Mit digitale selvforsvar
Mit digitale selvforsvar er en gratis app, der hjælper dig med at være sikker online. Appen holder dig opdateret på de nyeste digitale trusler.
8 råd til bedre online sikkerhed
Hacking, identitetstyveri, spammails, stjålne kontooplysninger og afpresning. Få 8 gode råd til bedre internetsikkerhed her.
Sådan beskytter du dig mod digital svindel
Svindlere tjener penge på at true med RKI
Svindlere misbruger RKI i forsøget på at presse folk til at betale for ydelser, de aldrig har modtaget. Forbrugerrådet Tænk opfordrer til at bevare roen og søge rådgivning, hvis du støder på RKI’s logo på en tvivlsom faktura.
Fupmails: Sådan gennemskuer du dem
Phishing-mails eller fupmails er mails, der vil lokke personlige oplysninger ud af dig som fx dit brugernavn, password eller oplysninger på dine kreditkort. Se, hvordan du genkender dem.
Opkald fra svindlere: Undgå at blive snydt i telefonen
Fup-opkald på telefonen prøver at lokke personlige oplysninger ud af dig eller snyde dig til at ringe op til et dyrt udenlandsk nummer. Læs hvordan du undgår svindlen.
Fup på sms: Beskyt dig mod svindelbeskederne
De fleste har prøvet at få en falsk sms besked. Svindlerne bruger sms'er til at narre private oplysninger som CPR-nummer, kodeord eller nøglekort ud af dig
Snapchats My AI kan være i strid med GDPR-regler
Dit barns digitale sikkerhed
Telefonsalg: Beskyt dit barns telefonnummer
Telefonsælgere og analyseinstitutter kan komme til at ringe til dit barn og sælge en vare. Men må sælgere godt kontakte dit barn over telefon?
Undgå chokregninger fra dit barns mobil
Kombinationen af børn og smartphones kan være en dyr affære, og der er risiko for, at det er dig som forælder, der kommer til at hænge på regningen. Få gode råd her.
Tablets til børn: Sådan kommer de godt fra start
Tablets eller smartphones giver dit barn mange nye muligheder. Men det kan nemt gå galt. Her er 10 tips til, hvordan du og dit barn kommer godt fra start.
Børn skal ikke plyndres i computerspil
Børn fristes til at købe ’lootboxes’ i computerspil, men fænomenet minder ifølge eksperter om hasardspil, som slet ikke burde være tilgængeligt for børn. Forbrugerrådet Tænk efterlyser regulering på området.