Bedst i test antivirus til Windows 2023
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Bedste antivirus til Windows

Hvilke antivirusprogrammer beskytter bedst din pc mod malware, ransomware og phishing. Find det bedste antivirus til Windows i vores test.

Trine Quaade Brøndsted · Foto: Getty Images · 24. februar 2022
Person bruger sin computer og har antivirus program på den

Forbrugerrådet Tænk tester hvert år antivirusprogrammer til Windows. Vi tester over flere måneder hvor godt antivirusprogrammer beskytter din computer mod virus, malware, phishing og ransomware. Testen ser også på brugervenlighed og ressourceforbrug.

Både gratis antivirusprogrammer til Windows og betalte programmer bliver testet på vores testlaboratorie.

Vi har testet antivirusprogrammer fra disse mærker:

AVG, Avast, Avira, Bitdefender, ESET, F-Secure, G Data, Malwarebytes, McAfee, Microsoft, Norton, Panda Security, Sophos, TotalAV og Trend Micro

Beskytter dit antivirusprogram fra sidste år stadigvæk godt nok?

Vores antivirus til Windows test viser, at det varierer fra år til år, hvilke programmer, som klarer sig bedst.

Prisen på antivirusprogrammer varierer også. Mange oplever, at prisen stiger markant, hvis de vælger et abonnement, som automatisk fornyer aftalen hvert år. Vores testlaboratorium lagde mærke til, at hvis du køber et program med autorenewal slået til, så er prisen lav: cirka 180 kroner. Året efter er prisen 700 kroner, som bliver trukket automatisk. Da vi testede antivirus, lagde vi også mærke til, at prisen for fornyelse blev lavere, desto tættere vi kom på, at licensen løb ud

Tegn derfor kun abonnement for et år ad gangen. Vent med at gentegne, til du ved, om antivirusprogrammet fortsat er godt, og om prisen er den samme. 

Disse antivirusprogrammer til Windows er Bedst i Test

To antivirusprogrammer bliver Bedst i Test, men vi anbefaler i alt tre antivirusprogrammer, som vi mener er Gode valg. Vores anbefalinger tager både højde for hvilke programmer som er bedst og hvilke, som er mest bruger- og prisvenlige.

Vil du blive klogere på antivirusprogrammer?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).

Allerede medlem?