Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Flyprisportaler: Undgå at finde dine flybilletter her

Flybilletten bliver nemt dobbelt så dyr, hvis du ikke er kritisk i din søgen efter billige flyrejser. Det viser Forbrugerrådet Tænks test, der anbefaler dig at undgå denne flyprisportal.
Af Lars Nøhr Andresen
11. Oktober 2018
Foto: Getty Images

Bliver du snydt af prisportalerne?

Prisportaler kan hjælpe dig med at sammenligne priser på nettet på flybilletter, køleskabe og mobilabonnementer. Men du kan nemt blive snydt for den bedste pris.

Forbrugerrådet Tænk arbejder for en frivillig mærkningsordning for prisportalerne, så du nemt kan se, hvilke prisportaler du kan stole på.

Flyprisportaler: Stor forskel i pris for samme rejse

Forbrugerrådet Tænks test af flyprisportaler viser, at der er stor forskel på prisen på samme rejse. Eksempelvis svinger prisen for en flyrejse til London fra cirka 2.500 kroner til 4.500 kroner alt efter hvilken prisportal for flybilletter, du benytter. 

Testen af flyprisportaler viser, at 6 ud af 14 testede portaler ikke viser den billigste pris i de stikprøver, vi lavede.

Konsekvensen er, at du risikerer at betale mere for billetterne end nødvendigt. Også selv om du tror, at du har fundet de laveste priser.

Undgå denne prisportal, når du søger efter flyrejser

Især én prisportal skiller sig dårligt ud i Forbrugerrådet Tænks test.

Få adgang til testen af flyprisportaler

Undgå at blive snydt – få hjælp til at finde de billigeste flybilletter

Lige nu har du mulighed for, at prøve noget af det indhold, som normalt er forbeholdt Forbrugerrådet Tænks medlemmer. I anledning af vores kampagne om prisportaler kan du få adgang til testen i en begrænset periode. Skriv dig op her og få adgang til testen.