Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Flyprisportaler: Her er de bedste

Flybilletter kan du finde på diverse prisportaler, men mange viser ikke den laveste pris. Her er de 3 bedste flyprisportaler i Forbrugerrådet Tænks test.
Af Lars Nøhr Andresen
11. Oktober 2018
Foto: Getty Images

Flyprisportaler skal finde de billigste flyrejser

Flyprisportaler gør det nemt for dig at finde den billigste flyrejse. En prisportal gennemsøger lynhurtigt udbuddet af flyrejser, der passer på de kriterier, du har valgt. Flyprisportalen viser dig så de billigste rejser, så du kan foretage et velfunderet valg – eller sådan burde det være.

Forbrugerrådet Tænks test af 14 danske flyrejseportaler viser nemlig, at der er stor forskel på kvaliteten af søgeresultaterne. Du skal ofte have de kritiske briller på, når du bruger en lang række af prisportalerne. 

Flyrejseportaler sælger ikke de flyrejser, de viser på deres sider. De sammenligner kun priser fra forskellige rejseselskaber. Rejsen køber du hos det enkelte fly- eller rejseselskab.

Test: Her er den bedste flyprisportal

Forbrugerrådet Tænk kan anbefale 3 flyprisportaler, men kun 1 flyprisportal bliver bedst i test.

Få adgang til testen af flyprisportaler

Undgå at blive snydt – få hjælp til at finde de billigeste flybilletter

Lige nu har du mulighed for, at prøve noget af det indhold, som normalt er forbeholdt Forbrugerrådet Tænks medlemmer. I anledning af vores kampagne om prisportaler kan du få adgang til testen i en begrænset periode. Skriv dig op her og få adgang til testen.