Disse leverpostejer er de bedste i testen
Fire leverpostejer skiller sig smagsmæssigt positivt ud, og der er ingen sammenhæng mellem pris og smag. Se de bedste leverpostejer her.

Leverpostej er et populært og nemt pålæg, og vi har smagstestet 12 leverpostejer og set nærmere på deres ernæringsindhold.
Leverpostejerne er smagstestet af
- Michael René: Lektor og fødevarekandidat på Københavns Professionshøjskole
- Celine Conradsen: Faglærer på Hotel- og Restaurantskolen i Valby på smørrebrødslinjen
- Annika Marie Hansen: Elev på Hotel- og Restaurantskolen i Valby
Smagstesterne har vurderet leverpostejerne på duft, konsistens, smag og krydring.
Udover smagen er mængden af fedt og salt blevet bedømt ud fra nøglehulskriterierne, og information på emballagen er vurderet ud fra, hvor god information der er om blandt andet opbevaring og emballagesortering.
Følgende mærker er med i testen:
- Änglamark
- Bornholmer slagteren
- FirstPrice
- Rema 1000
- Hanegal
- Slagtermester Andersen
- Stryhns
- Tulip
- Øgo
- Aalbæk
Store prisforskelle
Leverpostejerne koster mellem 24 og 100 kroner kiloet. De fire økologiske leverpostejer er alle blandt de dyre produkter i testen med kilopriser fra 71-100 kroner.
Generelt er der overhovedet ingen sammenhæng mellem pris, og om smageksperterne brød sig om leverpostejen. Og økologimærket siger heller ikke noget om smagen, for de fire økologiske leverpostejer fordeler sig rundt i top, midte og bund af bedømmelsen.
Bedste leverpostej har særlige krydderier
4 af de 12 testede leverpostejer skiller sig ud i testen ved at få en smagsbedømmelse på ‘God’, og den bedste leverpostej er med særlige krydderier.
Log ind eller bliv medlem
Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.