Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem nu

Social

Titel

Få mere ud af vores test

Får du mest muligt ud af testene på taenk.dk? Se her, hvordan du bruger testen til at finde det helt rigtige produkt for dig.
Af Jesper Frydland-Raun
8. August 2016

Sådan bruger du en test

Er du i tvivl om, hvordan du bruger en test på det taenk.dk? Få hjælp her.

Husk at du skal være logget ind, for at få det fulde udbytte af taenk.dk

Sådan finder du en test

Først skal du finde testen. Det gør du sådan her:

 1. Klik på "Test og Forbrugerliv" i toppen af taenk.dk.
 2. Vælg kategorien for den ønskede test, find testen og klik på den.

I tvivl om, hvilken kategori den ønskede test hører til? Se alle test her:

Oversigt over alle Forbrugerrådet Tænks test

Sådan bruger du testens forskellige dele

Testen består af flere dele. Første del giver dig adgang til en række muligheder.

Se billedet her under:

Få overblik, se alle produkter og sammenlign dem

Punkterne "Overblik", "Testede produkter" og "Sammenlign produkter" (markeret med 1 på billedet herover) giver dig mulighed for at vælge mellem testens forskellige dele. Husk, at du skal være logget ind, for at få det bedste udbytte af testen.

Få forklaring af testens enkelte dele her:

 • Overblik er testens forside. Her kan du, hvis du er logget ind, se testens anbefalede produkter, herunder "Bedst i test" og "Godt køb". Du finder også en række artikler om det testede produkt samt artikler om købet, brugen og dine rettigheder.
   
 • Testede produkter viser alle de produkter vi har testet. Er du logget ind kan du her se alle de testede produkter samt vores vurdering af dem. Klik på et specifikt produkt for at se alle testresulaterne for det givne produkt. Du skal være logget ind for at kunne dette.

  Du kan på langt de fleste af vores test vælge mellem en række filtre. På en pc finder du de tilgængelige filtre til højre for de testede produkter. På smartphone/tablet vises finder du filtrene i højre side mellem testens menu og det første produkt.

  Du kan for eksempel vælge kun at se "Bedst i test" eller "Godt køb". Der er typisk også en række andre filtre at vælge mellem. Det kan være filtre såsom særlige funktioner, kapacitet eller evner til bestemte ting.  Du kan også sortere på prisen, så du kun for vist produkter i et vist prisspænd.

  Se her, hvordan du bruger testens resultater
   

 • Sammenlign produkter giver dig mulighed for at sammenligne op til 3 produkter. Du vælger de op til 3 produkter under punktet "Testede produkter" og klikker derefter på "Sammenlign".

Underkategorier i testen

Er testen opdelt i underkategorier (markeret med 2 på billedet herover), som i eksemplet her, hvor du kan sortere i fladkærmenes skærmstørrelse, er det her, du kan sortere i eventuelle underkategorier.

Du kan altid vælge, at du vil se alle produkter igen. Ønsker du det, klikker du blot på "Alle produkter".

Testskemaet er væk, hvorfor?

Vi har fjernet skemaet og giver dig nu lettere adgang til alle produkter i testen. Og uden et skema, er der nemlig i teorien ingen grænser for, hvor mange testparametre for de enkelte produkter, vi kan vise. Det er også lettere at bruge testresulaterne på din smartphone eller tablet uden skemaet.

Bedst i test, Godt køb eller andre anbefalinger

Produkter, som vi anbefaler, finder du i afsnittet "Vi anbefaler" når du er logget ind. Her finder du også de produkter, der er "Bedst i test" eller "Godt køb" produkter. Men du kan også finde produkter, vi anbefaler, uden at de nødvendigvis er testvindere. Vi kan for eksempel sagtens anbefale produkter, der er særligt gode i bestemte situationer uden at de vandt testen. 

Bemærk, at kun produkter vi anbefaler vises her. Vil du se alle produkter, skal du klikke på "Testede produkter".

Afsnittet: Alt, hvad du skal vide...

Det lyder flot, men vi mener det faktisk. I dette afsnit vil vi gerne præsentere dig for artikler om alt, hvad du skal vide om det testede produkt, om at købe det, bruge det og eventuelt skille dig af med det igen.

Vi vil også gerne fortælle dig om dine rettigheder, hvis noget går galt, eller hvad du kan gøre, hvis produktet går i stykker.

Indholdet i afsnittet vil varierer fra test til test og nyt indhold kommer løbende til. En række af disse artikler er forbeholdt vores medlemmer.