Repræsentanter i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Her er dine repræsentanter i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling

Rådsforsamlingen er Forbrugerrådet Tænks højeste organ. Rådsforsamlingen fastlægger, hvilke forbrugerpolitiske mål, Forbrugerrådet Tænk skal arbejde for. De personlige medlemmer har to repræsentanter i rådsforsamlingen, som vælges hvert andet år. De nuværende repræsentanter er valgt i oktober 2022. 

 

Mød dine nuværende repræsentanter her

Anita Barbesgaard

Jordemoder / Sunds

"Mit hjerte banker for forbrugersagen og gennem de sidste 14 år har jeg været repræsentant for medlemmerne i Forbrugerrådet Tænk."

"Forbrugersagen handler om så meget mere end at købe og forbruge, og den bliver heller aldrig uaktuel. Derfor har jeg også mange flere idéer og kræfter til at kæmpe for forbrugersagen, og for at sikre at Forbrugerrådet Tænk stadig er relevant og giver værdi, også for dig som medlem."

Portrætfoto af Anita Barbesgaard

Elsebet Gøtz Gjetting

Pensionist (tidl. cand.mag.) / Lejre

"Jeg synes, det er yderst tilfredsstillende at være med til at skabe bedre vilkår for forbrugerne på mange områder såsom økologi, klima, transport og gennemsigtighed ift. bankerne og internettet."

Portrætfoto af Elsebet Gøtz Gjetting

Suppleanter

Siff Harderville - 1. suppleant

Lærer på behandlingsskole / København S

"Jeg er bl.a. optaget af forbrugersikkerhed, kvalitet og miljø. Jeg har et bredt interessefelt og synes det er spændende at få mere viden. Jeg vil gøre mit for at være en god repræsentant for de personlige medlemmer. Jeg har tidligere været medlemsrepræsentant i et pensionsselskab."

Portrætfoto af Siff Harderville

Jakob Groth - 2. suppleant

Kommunikationsansvarlig / Vanløse

"Troværdighed og uafhængighed, er for mig de to grundpiller der gør Forbrugerrådet Tænks arbejde uundværligt. Det arbejde vil jeg bidrage til og sørge for, at vi også fremover trygt kan træffe beslutninger på baggrund af Forbrugerrådet Tænks indsigter og tests."

Portætfoto af Jakob Groth