Repræsentanter i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Her er dine repræsentanter i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling

Rådsforsamlingen er Forbrugerrådet Tænks højeste organ. Rådsforsamlingen fastlægger, hvilke forbrugerpolitiske mål, Forbrugerrådet Tænk skal arbejde for. De personlige medlemmer har to repræsentanter i rådsforsamlingen, som vælges hvert andet år. Næste valg er i 2022.

 

Mød dine nuværende repræsentanter her

Elsebet Gøtz Gjetting

Elsebet er valgt som repræsentant for de personlige medlemmer. Hun har i forrige valgperiode været 1. suppleant. Hun bor i Lejre og er selvstændig og pensionist. 

Fra Elsebets valgblog:

"Jeg ønsker meget mere holdbare og bæredygtige produkter. Blandt andet med længere levetid og garanti, billigere reservedele - og i det hele taget en større omsorg for vor klode og vort klima. Så vi med god samvittighed kan købe naturlige og bæredygtige produkter - lavet i Danmark og tilpasset vores land og miljø."

Elsebet Goetz Gjetting

Anita Barbesgaard

Anita er valgt som repræsentant for de personlige medlemmer. Hun har repræsenteret de personlige medlemmer i rådsforsamlingen siden 2008. Anita er jordemoder og bor i Sunds.

Fra Anitas valgblog: 

"Det handler om mere end et enkelt produkt eller en enkelt ydelse. Det handler om uafhængig rådgivning og lettilgængelig viden for vi forbrugere, som gør det lettere at træffe et godt og trygt bæredygtigt valg, og også om at være bannerfører for, at forbrug handler om andet og mere end at forbruge eller købe."

 Anita Barbesgaard

Ingrid Berg

Ingrid Berg er valgt som første suppleant for de personlige medlemmer i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling. Ingrid er fuldmægtig og bor i Risskov.
 

"Jeg er medlem af Forbrugerrådet Tænk, fordi det er forbrugernes interesseorganisation, som er uafhængig af offentlige myndigheder, erhvervsliv og politiske partier.

Når der foretages test af produkter, sker det videnskabeligt, og uden hensyntagen til hvilke firmaer det drejer sig om."

Ingrid Berg

Keld Volder

Keld er valgt som 2. suppleant for de personlige medlemmer i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling. Keld er skadespecialist og bor i København. 

Fra Kelds valgblog:

"Det skal være bedre og billigere at bruge den offentlige transport. Det skal være til gavn for både dig som forbruger og klimaet iøvrigt!"

Keld Volder