Test af lidt ældre dato: Sådan bruger du dem
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Sådan bruger du test af ældre dato

Vi gennemgår vores test jævne mellemrum. Og så længe de produkter, vi har testet er i butikkerne eller som onlinekøb, vurderer vi, at testen kan bruges. Men det er ikke hvert år, vi har mulighed for at teste alle produkter, og nogle test er måske af lidt ældre dato

· 19. marts 2024

 Når vi gennemgår ældre test, opdater vi også priserne, så de er tidssvarende. Det er nemlig ikke hvert år, vi har mulighed for at teste alle produkter, og inden for nogle typer af produkter, sker der ikke den store udvikling, så modellerne er på markedet i mange år. 

Du vil kunne bruge testen til følgende:

Tips til købet

Alle vores test har artikler med gode råd eller tjeklister med tips til købet.

Markedsoverblik

Vaskemaskiner, opvaskemaskiner, fladskærme og andre af de produkter, vi tester jævnligt har vi samlet i en oversigt over de bedste mærker, med en gennemgang af al vores viden om de forskellige mærker på markedet.

Sådan har vi testet

Du kan også se, hvad det er for ting, vi har lagt vægt på, da de lavede testen og vurdere, hvor godt det nye produkt, du ønsker - eller et af de andre produkter i testen lever op til det.

Brug også testen til brugt køb

Nogle test opdateres ikke hele tiden. Men du kan stadig bruge en test fra sidste år eller forrige år til at vurdere, om du skal købe et brugt produkt og hvilke ting, du skal gå efter.

For eksempel vil mange klapvogns- og barnevognsmærker blive solgt brugt, og du kan bruge anbefalingerne til at gå efter en brugt testvinder.

Tidligere testede produkter

Vi tester altid på samme måde, det betyder at du kan sammenligne modellerne i en test, selvom de er testet i forskellige år. Men nogen gange ændre vi i vores testprogram. I de tilfælde vil du kunne se tidligere testede produkter, som stadig er på markedet på en side for sig. Selvom testprogrammet har ændret sig er en model der har klaret sig godt i vores tidligere test stadig god.

Nogle produkter bliver ofte købt brugt det kan fx være barnevogne, højstole, kameraer og lign her bliver modellerne muligvis ikke solgt længere, men fordi du kan købe dem brugt, lader vi testresultaterne fra tidligere test være tilgængelige, så du kan se om modellen var god, hvis du købte den fra ny.