Vær med i Mærkebanken | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Del dine erfaringer med testede produkter i Brugerpanelet

Bedst i Test-logoet tildeler Forbrugerrådet Tænk til produkter, der klarer sig godt i testen i vores laboratorier. Her kan vi teste forskellige produkttyper for elforbrug, støjniveau, skrøbelighed og andre parametre, der kræver dyrt teknisk udstyr.

Levetiden på produkterne kan af naturlige årsager ikke bestemmes, før de en dag går i stykker. Derfor supplerer Forbrugerrådet Tænk de videnskabelige test med undersøgelser i Brugerpanelet, så du kan finde det mærke, der holder bedst.

I Brugerpanelet samler vi medlemmernes erfaringer med produkter, som de har ejet i flere år. Her får du altså mulighed for at dele din erfaring med din opvaskemaskine, din fladskærm og dit køleskab.

Vær med i vores Brugerpanel

Tilmeld dig vores Brugerpanel med din e-mailadresse, og vær med, næste gang vi undersøger, hvor lang tid forskellige produkttyper holder, og hvor glad du er for dem.

Som deltager i Brugerpanelet vil du få 4-6 spørgeskemaer om året på din mail. Spørgeskemaet tager 5-10 minutter at besvare. Du kan altid afmelde dig disse mails igen.

 Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Brugerpanelet, test, forbrugerpolitik, rettigheder og tilbud om medlemskab af Forbrugerrådet Tænk på mail. Jeg er over 18 år. Jeg kan altid melde fra igen. Se Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik

Du kan til enhver tid afmelde dig denne service igen. Er du allerede medlem, bruger vi de indtastede oplysninger til at opdatere din kontaktinfo.