Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem
Om os /

Social

Titel

Bedst i test og Godt køb: Kriterier for udvælgelse

Forbrugerrådet Tænk fremhæver de bedste produkter med titlen Bedst i test. Der kan godt være flere produkter i den samme test, der får tildelt mærket. Når et produkt er kåret som bedst i test, kan du regne med, at det er et godt produkt.
Af Forbrugerrådet Tænk
4. April 2019
Bedst i test og Godt køb er Forbrugerrådet Tænks 2 mærker
Foto: Forbrugerrådet Tænk

Bedst i test - skal være testens bedste

Forbrugerrådet Tænks ultimative anbefaling af et produkt er mærket Bedst i test. Det er forbrugernes hjælp til at vælge det bedste produkt på markedet. Kvaliteten er høj, og det kan prisen også være. Det er produkter til dem, der bare vil have det bedste.

Bedst i Test udpeges mellem de modeller, der klarer sig bedst i den sammenlignende produkttest. I hver test findes en side, der opsummerer, hvordan det enkelte produkt er testet, og hvordan resultaterne er vægtet.

Test har ikke altid en Bedst i test-vinder

En test har ikke altid et produkt, der er kåret som Bedst i test. I nogle tilfælde er der ikke nogen af produkterne, der opfylder kriterierne. I nogle test udgør udvalget af testede produkter et for lille udvalg af markedet til, at det giver mening.

Testen ledsages også af afsnittet "Forbrugerrådet Tænk anbefaler", uanset om der er udpeget Bedst i Test-modeller eller ej. I afsnittet kan du få konkrete råd til hvad, du skal vælge. I det afsnit kan vi også pege på modeller, der klarer sig fornuftigt til en rimelig pris og derfor kan tildeles vores andet mærke "Godt køb".

Godt køb - til de prisbevidste

Mærket "Godt køb" er Forbrugerrådet Tænks anbefaling af produkter med en rimelig kvalitet til en god pris. Et Godt køb er til de prisbevidste forbrugere, der godt vil gå på kompromis med et kvalitetsprodukts evner og egenskaber.

Produkter, der har mærket Godt køb, skal overholde stort set de samme kriterier som Bedst i test. Godt køb kan gives til produkter, der vil være et godt køb til bestemte målgrupper (for eksempel en mobil til ældre) eller til bestemte formål (for eksempel fladskærm i sommerhuset).

Mærket bruges også i test, hvor der ikke er udpeget "Bedst i test" produkter, fordi markedsdækningen ikke er optimal, eller ingen produkter kan få vores ultimative anbefaling.

Bedst i test- og Godt køb-mærket kan købes i licens til brug i markedsføring

Producenter og importører kan mod betaling tegne en licensaftale, som giver ret til at bruge Bedst i test- og Godt køb-mærket i alle typer markedsføring i 6 måneder.

Læs her hvordan du kan købe en licensaftale

Bedst i test- og Godt køb-logoet kan købes i licens til brug i markedsføring

Læs hvordan i slutningen af artiklen